btulshin 2 ay 1 haftalık bebeğim Emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama sürekli ben verdikçe diliyle geri ittiriyor 😒
Sibls btulshin şimdi geçen bir postta öneri vardı emzikle ilgili Fatoş emzikleri vardır (bakkal emzigide derler) çok emen çocuk gördüm bir denerseniz belki olur 🙂
Esensn btulshin bebeğim doğar doğmaz ağzına verdm ilk basta güzel tuttu sonradan bıraktı ben ara ara vermeye çalıştım ama kabul etmedi pes etmedim 4 yada 5.ayda tutmaya basladı suan 9 aylık hala emiyor sadece gündü ve gece uykularında veriyorum gün içinde vermiyorum bu arada basından beri philips avent kullandım baska emzik denemedim
emirnannesi btulshin Valla linç grubu gelecek sımdı ama ben maskenin 2 lastıgını baglayıp kafadan gecırıp verdım tabı o surede yanında oldum ve 1 hafta ıcınde alıstı suan 6 aylık
Fatosemir Sibls ayneeeeen bir sürü para veriyoruz emziklere ama bebekler ucuz mal seviyor valla 😂 ben her emziği denedim tutmadı o emzikten getirdiler tuttu o zamanda ben vermedim 😂😂 zorla avent ultra soft emziğe alıştırdım :))
Sibls Fatosemir benimde aptallığım emzik tutan çocuğa vermedim 😂 versene demi 😬 Ucuz malın alıcısı çok olur 😂😂
Fatosemir Sibls ama biz o kadar hazırlık yapalım her şeyin en iyisini en güzelini alalım bebek doğsun Fatoş marka emzik kullansın 🙄 hayır yani adım yazıyor güzel ama philips avent, soothie orada yatarken Fatoş emmesi olmazdı 😂