Bu tarz başlıklar çok var biliyorum ama birazda içimi dökmek istedim .Kızım 2 buçuk aylık ilk aylarda çok güzel uyurdu gündüz uykumuz çok yoktu ama yine iki üç saat uyurdu gecede 2 3 saatte bir emer geri uyurdu bazen 4 saati bile bulurdu doktor 4 saate kadar uyandırmayın dediği için yinede panik içinde beklerdim .2 aylık aşı olduktan sonrada ilk gün biraz ateşi çıktı calpol verdik ikinci günde bi sorun olmadı uykusunda .Sonrasında birdaha neredeyse hiç uyumadı gazı yok tok bakıyorum ama gündüz uyumuyor eskiden kanguruyla dışarıda gezdirirdim uyurdu şimdi bakıyor 5 dakika en fazla gözünü kapattığı. çok ağlamıyor ama yanında istiyor mutfağa koyuyorum yanıma anca öyle işlerimi yarım yamalak yapıyorum .Gecede saat 1- 2 gibi gözü geçiyor 1 veya şanslıysam 2 saat sonra uyanıyor. Gözü geçiyor dediğim emzik veriyorum onu Atsa bile parmak emiyor mıç mıç emiyor sonra acıkıyor ağlıyor emziriyorum emmeside 1 saat civari sürüyor sonra yine aynı döngü 8 den sonrada uyanıyor uyku yok belki toplasanız 3 saat uyuyordur.Çok kötü oluyorum artık hiç kimsede yok yardım eden eşim yoğun çalışıyor.Çocuğada üzülüyorum uyuyacak büyüyecek o emerken ben bayılmış oluyorum rüya bile görüyorum bi uyanıyorum hala emiyor veya bakıyor oluyor.Herkes şükür et çok ağlamıyor diyor ama sinirlerim çok bozuluyor sütüm azalıcak artık bi ara en azından uyuyor olsa işlerimi hAllederim işide geçtim onun sağlığı içinde çok üzülüyorum sinirlerimde çok yıprandı .Banyo yapmak bile zulüm .Herkes uyur illaki diyor yorulacak uyuyacak diyorlar .hafif Spor yapıyordum onu bile bıraktım sütü etkiler diye .Kilosu her şeyi iyi mama var ağırlaşır uyur diyorlar ama ağlamıyor öyle aç olunca kendini yırtan bir bebek aç olduğunu düşünmüyorum sütümde var o yüzden mama vermek istemiyorum .Her yolu denedim banyo yaptırmak, ana kucağı ,sallamak,ninni ,dua , anasonlu çay iç dediler siparişi bekliyorum .Ne yapabilirim çok çaresizim …