mucizemmm_ Arkadaşlar saçlarim çok fazla dokuluyor by sorunu yaşiyan varmi evde neler uyguluyorsunuz faydasini goruyormusunuz soğan iyi geliyor diyorlar bilen varmi ne napmaliyim onunla
Leylak2030 mucizemmm_ kuzum lavanta çayı iç kesinliklenise yarıyor ama tadı biraz kötü ven denedim muhteşem etki ediyorndiplerine de sürmüştüm kaynatın internet den bakabilirsin
Bitsen Benim de çok dökülüyodu. Hormonlardan dolayı canım sonra yine cıkıyo boşuna para verme boş şeylere
Weewe Merhaba. Bebeğim 3-4 aylıkkendi sanırım aşlşırı dökülüyordu saçım, çok korkmuştum ama bir süre sonra geçti. Yeni saçlar geldi fırça gibi. Hormonlarla alakalı bir şey sanırım.
Weewe mucizemmm_ aa o zaman bilemedim. Ben haftada bir Hindistan cevizi yağı sürüp birkaç saat sonra yıkıyorum, bir gün de bonacure ün maskesini yapıyorum saçıma bu ikisi iyi geldi hem dökülme hem yıpranmaya. üstte biri lavanta çayı demiş onu da bir araştırıp deneyeceğim.
kizcelerim mucizemmm_ benimde bi süre durmuştu yine başladı.resmen aynalardan kaçar oldum.hemde.on taraf dökülüyor çare bulabildiniz mi
alyatosum mucizemmm_ Halalles şampuanın çok iyi olduğunu duyuyorum canım dene bi istersen normal şampuanlara göre biraz pahalı ama indirimleri takip edip alabilirsin
Echche mucizemmm_ köylülerin kendi zeytinlerinden yaptığı zeytinyağlı sabun. Organik olan, oyle marketlerde satılan falan değil. Birkac yıkamada tamamen durdurur. Yeni saclar bile çıkarıyor. Hic şampuan kullanılmayacak sadece sabun. Organik olduğu için saclari sertlestirmiyor kolay taranır
Echche Bide ilk birkac yıkamada hafif yapışık yapar şampuanın zararlı kimyasallarını attığı için. Ondan sonra hiç yapmaz sac ona alışır. Cok faydalı gerçekten