Bebeğim 3ay 26 günlük ve yaklaşık 15-20 gündür salyada artış var ve ben bunu dise yoruyorum damaklari sert fakat dise dair bir belirti yok yani şişlik beyazlık gibi.. eline geçen herseyi ağzına götürüyor hirslaniyor,agliyor ve surekli bir mizirdanma içindeyiz,gunduz uykumuz yoktu artık neredeyse hiç olmamaya basladi ama tek teselli gecemiz iyiydi artik o da yok en az 4 kez uyaniyoruz😏bitti mi tabi ki hayir ve birde meme emmede sorunumuz var emmek istiyor ama memeyi görünce yap çığlık çığlığa agliyor ya da ağzına alıp 1-2 emme de bırakıp kalkmak istiyor emerkende karninda bir guruldama 😔 gazi var diyorum çıkartıyor üstten 2-3 kez tekrar meme veriyorum almiyor uykuya baska turlu dalamiyor zaten memeyi de istemeyince deliye dönüyorum ve bu huysuzluk yaklaşık 1 hafta 10 gundur var salya akıtma ve isirma isteği 1 aydır. Amap bugun ilk defa bebegimin kakasinin mukuslu oldugunu gordum ve karnin da geçmeyen bir guruldama ne yapacağım bilmiyorum evde 2 kadınız bir annem bir ben ama artık ikimizde tükenmiş durumdayız. Sunu da eklemeden geçmeyim bebegimin çoklu besin alerjisi var ve alerjisi olan hic bir şeyi tuketmiyorum yani mukuslu kaka olmasının sebebini çözemedim 🤔😔