Canan_sezer Oglum 4 günlükken sarılıkdan yogun bakıma alındı sonra idar yolu enfeksiyonu cıktı 10 gün yogun bakımda ışık ve antibiyotik tedavisi görüyor ve hiç bi şekilde bana göstermiyorlar.böyle bi durumda kalan varmı
brnidldfn Canan_sezer biz de yattık emzirme için veriyorlardı sadece ama mama ile besleniyosa bilmiyorum
Canan_sezer brnidldfn hayır emziriyordum sürekli gidip süt sanıp veriyorum pandemiden dolayı göstermiyırlarmış eşimle perişanız
Canan_sezer Merve5627 inanaın bilmiyorum 4 günlükken aldılar kuzumu antibiyotik veriyoruz ışık tedavisi veriyoruz dediler 6 gündür göremiyorum evladımı sütüm kesilecek diye korkuyorum artık
melikeeomeer Canan_sezer bide özel olmasına rağmen niye göstermiyorlar anlamadım baş hekimle filan görüşmeniz öneririm eşimin kuzeniyle aynı hafta doğum yaptık onun kızı kuvezde kaldı aynı sizinki gibi sarılık + enfeksiyondan hemşireker kendi çağırıyordy gel ten tene temas yap emzir diye
brnidldfn Canan_sezer biz yattigimizda pandemi yoktu bilmiyorum inşallah tez zamanda çıkar canım geçmiş olsun
Durunil123 Canan_sezer benim kızımda 7 gün kaldı. Enfeksiyon ve sarılık sebebiyle. Bana da göstermediler corona sebebiyle. Ben hep süt sağıp gönderdim. Gün içinde muhakkak arardım sütünü içti mi şu anda napıyor diye sorardım. Çok geçmiş olsun en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.
Kardi_13 Canan_sezer benim ablmada 3 gün göstermediler bebeği 5 yıl önce doğum yapmıştı oda süt sağıp veriyordu pandemiden dolayı olduğunu sanmıyorum ama en kısa sürede iyileşir inşallah
Canan_sezer melikeeomeer herkes böyle diyor ama aramadığım görüşmediğim kimse kalmadı kovid den dolayı riskli diyorlar