arimbalim_248 Kızlar benim gibi markete bile makyajsız gitmeyen varmı ?? istisnalar hariç 😂 Kullanıpda bayıldığınız fondoten varmı açık tenliyim internet üzerinden almadım hiç daha önce önerileri bekliyoruuum🥰
Prensannesiyimm arimbalim_248 Ben bb Krem kullaniyorum canım fondötenden daha kullanışlı geliyor bana Garnier karma ciltler bb krem kullanıyorum tavsiye ederim
monaroza1 arimbalim_248 Beeen 😅 günlük olarak yves rocher nemlendirme etkili ışıltılı fondöten kullanıyorum kusurlu bi cildim yok sadece renk tonu eşitlensin ferah görünsün istiyorum bu çok güzel o yüzden hem çok doğal duruyor hem de hiç ağırlık yapmıyor bütün gün kalıyor yüzümde dışarı çıktığımda işe giderken falan daha orta halli bir şey olarak loreal infalliable kullanıyorum onu da çok seviyorum yine ağırlık yapmıyor özel günler geceler düğünler için falan da nars all day luminous ya da mac pro longwear kullanıyorum özellikle mac hiç bozulmuyor düğünlerde favorim istediğin kadar oynayabilirsin 😊🌸
Bsecill arimbalim_248 açık tenli olmanızı bilerek fondöten önerisi doğru olmaz. Pembe alt tonlu mu cildiniz sarı mı yoksa nötr mü bunu bilmeliyiz renk önerisi için lakin tam tonu tine tutturamayız. Cildiniz kuru mu yağlı mı normal mi bilmiyoruz yani benim beğendiğim size hiç uymayabilir. zaten fondöteni netten almamalısınız
elifhanimm arimbalim_248 artık fondöten kullanmıyorum , göz altlarımı az bişey kapatıp likit allık sürüyorum cildim temiz olduğı için,leke sıiivilce vb yokss bence sende bırak dahs frest, ı love makyaj boya badana 😍