Ahsen_ahsen Anlamıyorum 2 gün önce sütüm yeteri kadardı. Çok değildi ama yetiyordu şükür. Fakat son 2 gündür o kadar az ki :( ne yapacağım bilmiyorum. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Bebeğim sürekli aranıyor. Kafayı yiyeceğim. Başına gelen varsa bir öneri de bulunsun lütfen :(
Aysemerve Ahsen_ahsen yetmediğim bişey kalmadı demişsin ama naçizane fikrim bende öyleydim tahinli sütten çok fayda gördüm günde iki kez süte tahin karıştırıp içtim fayda gördüm
Ohaezgi Ahsen_ahsen süt arttırıcı çaylar içtin mi canım ben hümanadan çok memnunum sütümü inanilmaz artırıyor
Aktkr Ahsen_ahsen bestlak damla var canım işe yarıyor. Havuç, stil tea, kefir, boza, pekmez, incirle üzüm hosafi, marul, mercimek, yeşil soğan diye liste uzayıp gidiyor. Bizde 2 ayligiz bende de oldu da denedigim şeyler bunlar ama mama vermeyede başladım.
Ahsen_ahsen Aysemerve tahin pekmez yedim fakat süt içmedim. Onu da deneyeceğim inşallah. Teşekkür ederim
Ahsen_ahsen Ohaezgi rezene kimyon ıhlamur içtim fakat önerdiğiniz çayı içmedim. Ona da bakayım inşallah . Teşekkür ederim
Aysemerve Ahsen_ahsen canım humana çok şeker içeriyor emzirme danışmanım içmemi onermedi tadı çok şekerli değil ama içeriğinde çok varmış ister istemez susattigi için su icirip süt arttırıyormus. Bizde çay yaptı sanıyoruz ama bol su içmek arttırır. Ayrıca mama kullanıyor musun
Ohaezgi Ahsen_ahsen e bebekte 35 tl canım bi kutusu ben bilmiyordum orda olduğunu eczaneden Cok pahalıya aldım
Ahsen_ahsen Aysemerve hayır mama kullanmıyoruz. Su içmeyi de ihmal etmiyorum sanıyordum ama demek ki ediyormuşum. Daha çok içeceğim
Canan_sezer Ahsen_ahsen Benimde sütüm azaldı oğlum ypgun bakıma alınınca peygamber hurması var achev hurması da deniyor cok yararını gördüm biraz pahalı her yerde de bulunmuyor ama ciddi anlamda tavsiye ederim bide bol bol bulgur ye
Aysemerve Ahsen_ahsen o zaman her emzirmeden sonra sütünü sağ canım biraz faydasını görürsün inşallahh 🤲🏻
Ahsen_ahsen Aktkr evet denenecek çok şey var. Bunların çoğunu denedim. Bilmiyorum ya neden böyle oldu :( rabbim bol sütler versin bütün annelere çok stresli :(
Ahsen_ahsen Aktkr sütü de arttırıyor canım. İçine ısırgan otu da atıyorum. Şimdiye kadar faydası oluyordu ama işte 2 gündür ne olduysa anlamadım