Prenses-annesi1 Hanımlar kızımın doğum günü yaklaşıyor. Bir örnek elbise almak istiyorum veya diktirmek. Bildiğiniz güvenilir ve güzel modelleri olan bir site var mı instgram sayfasıda olur
Vanilya Prenses-annesi1 Bende elbise arıyorum evde bişeyler yapalım aramızda diye süs falan arıyorum kaç gündür yok bizim daha 2 ay var ama karar veremedim bulamadım ne zor işmiş
Prenses-annesi1 Ikrazumra19 evet takip ediyorum o sayfayı ben daha süslü kabarık birşeyler istiyorum açıkcası 🤭 oradakiler de güzel ama daha çok elbise gibiler
elifinannesi53 Ikrazumra19 ben bulamadım dediğiniz sayfayı kız kardeşimin düğününde kızımla aynı elbiseyi giymek istiyorum bende varmı öyle bişeyler
elifinannesi53 Ikrazumra19 açıldı canım kuğucum yazmışsın o yüzden bulamadım teşekkür ederim😬 Keşke tesettür modellerde olsaydı fiyatları baya uygunmus
Prenses-annesi1 elifinannesi53 istediğiniz gibi dikiyorlar tesettürlü olarakta yapıyorlar o modelleri
Prenses-annesi1 Vanilya bende elbiseyi halledip süs işlerine başlıcam şimdiden evde aile arasındada olsa güzel bişyler olsun istiyorum 🙂
Ervanurumm Prenses-annesi1 bakın Bu arada bende bayram için kızımla aynı renk kıyafet diktirecegim eğer istediğiniz model varsa benim diktirecegim yere de diktirebilirsiniz çok güzel dikiyorlar diktikleri şeylerk. Gördüm ama bizzat diktirmedim şimdi diktiricem :)
Vanilya Prenses-annesi1 Aynen bende öyle istiyorum. Elbiseye karar veremedim. Birde nerelerden bakıyorsunuz? Süs ve elbise için🥰
Prenses-annesi1 Vanilya instgramdan bakıyorum hep belirlediğim bir sayfa yok elbise biraz süslü bişeyler olsun istiyorum evde aile arasında olucak ama ilk doğum günü özel olduğunu düşünüyorum herhangi bir sayfada karar verirsem burdan yorum yapıp paylaşırım sizinlede ☺️
Vanilya Prenses-annesi1 Bende çok baktım canım. Instagram dan. Mama sandalyesi tütüsü ve masa tütüsüne 300 TL diyorlar. Vermek istemiyorum ama mecbur da verecek gibiyim. Çok pahalı her şey