EgeMeva 14 aylik ve aylardır süren pişik sorunumuz var kullanmdgmz krem kslmadi Dr idrar da enfeksyn olabilir dedi ona da bakti oda yok sabah kalkıyorum hafiflemiş oluyor akşama tekrar kabarıyor bu durumu yaşayan var mı cani açıyor farkındayım ama bişi yapamıyorum ,😬😬😬
Gulsum EgeMeva bezini sık sık degiştir canım ve eger evin musaitse bezi çıkar biraz hava alsın poposu sürekli bezde oldugu için pişik oluyodur
ArdenTugce EgeMeva kuzenime margarin sürün demişti doktor şaşırmıştık geçirdi gerçekten de her yolu denemişti geçmemişti
EgeMeva Baharkokulum evet ama o bile fayda etmiyor..travazol..çinko oksit… Bepanthol..sudokrem aylardır denemdgmz kalmadi
Baharkokulum EgeMeva bezden mi acaba? Hangi bezi kullanıyorsunuz? Ben Kanz kullanıyorum yeni çıkmış internetten alınıyor sadece. Başladım başlayalı hiç tekrar etmedi bizde çok şükür. Bizimde uzun sürdü kan falan akıyordu. Bir de Mor desitin i sürüyorum her bezlememde. gerçekten kuru bırakıyor
brnidldfn Kızımda da olmuştu ama bizimki antibiyotiktwndi sudocrem diğer kremlere göre daha hızlı iyilestiriyo o zaman en iyisi altını biraz açık birak sadece ıslak bezle sil
Dilayy58 Arkadaşlarımın çoğu pişik için kantaron yağını ve tahinin üzerinde biriken yağı olur ya onu kullanılıyorlarmış ve hemen geçiyormuş, ben daha o evrelere gelmedim kızım 3aylik çünkü, belki sizede faydası olur diye yazayım dedim 🙂
ADT EgeMeva yediği bişey bi kaç gün etki ediyor bizdede durumlar var yediği dokunduğunda sivilce gibi bekli bi alan kızarıyor ne sürersem de geçmez zaten bu tarz inatçı iplikler alerji belirtisi
Adar23 EgeMeva kiyamam nasil aciyordur vazalin denediniz mi arko yada gorumcem kizina kullanmisti gecmis ben bephantol kullaniyorum ama sizde faydasi olur mu bilemiyorum umarim bir an once gecer 😥
EgeMeva Adar23 ben de en son vazelini denedim ama yok tam geçecek gibi oluyor hepsin de tekrar başa alıyor değişik bişi anlam veremiyorum
Alyaberenim Benimde kizim 9 aylik 1 aydir gecmeyen inatçi pişik ya ayni kirmizi sivilceler herseyi denedim yarinda travazol alacam bende burda bekliyim bari
EgeMeva Alyaberenim bizim de 9 aylıkken basladi hala devam..travazol rahatliyo ama tekrarliyo surekli
slbelbelinay Bir dönem bizde yaşadık bu sıkıntıyı oksi zinc kullandık geçti belki fayda bulursunuz inşallah geçer çok geçmiş olsun
Sevdamiray EgeMeva resmenbeni anlatmışsınız size önerebilirim tek bez prima premium care bez sonra pişik kremi bebantol birde poposunu her değiştirmede ıslak mendili kullanmadan yıkayın yada pamuk ile temizleyin pişik geçene kadar ıslak mendili unutun tanıdığınız eczane varsa birde kendilerinin hazırdaki bitkisel krem var biz onunla azalttık ve sonunda pişik kalmadı tabi beze devam ettik prima premium care
EgeMeva Baharkokulum Molfix baştan beri aynı hiç değişmedi değiştirmeyi düşünüyorum bezi de ıslak mendili de