aykoz_ Arkadaşlar kızım uc haftadır ferrum kullanıyor. 20 aylık. Ama çamur kıvamında kaka yapıyor üstelık günde 3 kere ve simsiyah.. Ve pişiyor totosu sürekli!. Bazı yerleri delinmiş. Demir ilacından sonra oldu. Bıraksammı yoksa alışır mı?
aykoz_ Tugbakivanc sidefer istedim ille ferrum yazdı doktor. Kan oranı iyiydi ama kan hücrelerinin boyutunu beğenmedi doktor ona yönelık bunu yazdı bişey diyemedim🤷🏻♀️
aykoz_ sarisinbayan üç haftadır böyle. Tam ishal sulu değil o yüzden endişelenmedim ama cocuk sürekli pişiyor. Rengi hadi normal ilaçtan ama bagırsaklarını mı bozdu diye düsündüm pişmese sorun yok da canı yanıyo kızın😩
aykoz_ Tugbakivanc valla kılo sorunu var obezite rıskı ondan profesöre götürdüm haklısınız herkes baska bişey söylüyor
Ozgeersin 23 aylık oğlum doğrundan beri kullanıyoruz. Kakası dediğiniz gibi oluyor ama hiç pişik yapmadı ben hemen değiştiriyorum.
Balkupum2505 aykoz_ bizde ferrum kullaniyoruz zaten kabız oglum rengide koyu yesil hemsire yapabilir dedi bizede
Kuroneko Doktorunuzla konuşup ilaci degistirin ayni degerlikte farkli bir ılac baslayabilir. Bize de ferrozinc iyi gelmemisti sivilcelenme ve döküntü yapti ferrum iyi geldi. Biraz deneme yanılma ile oluyor kan ilaçları mutlaka bir doktora danışın