Sariye66 Kızlar merhaba lütfen yardım edin !! Kafamdaki sorulara cevap bulmak istiyorum sonrasında olmadı alerji testi yaptıracağım. Bebeğinizin inek sütü alerjisi olduğunu nasıl anladınız? Ne gibi belirtiler vardı ?
tavsanveannesi Sariye66 yüzünde ve dizlerinde kızarıklık kakada mukus bağrsaklardan ses geliyordu bizde ama herkeste farklı olabiliyor kakada kan huysuzluk iştahsızlık vs.
NicoRobin Sariye66 yüzde deride kızarıklık varsa genelde inek sütü alerjisi (başka bir besin alerjisi de olabilir tabi yumurta çikolata vs) Kakada mukusla beraber kan oluyorsa (tek başına mukus alerji belirtisi değil) sürekli bir huzursuzluk ve yoğun gaz varsa laktoz intoleransı. Kısaca farkları bu
tlynlll tavsanveannesi ya bende çok merak ediyorum doktor test yapmadı direk diyet verdi ama emin değilim 🤔 yüzünde sivilce gibi şeyler var kakada mukus var başka belirti Yok
Sariye66 Kala da mukus var kan yok. Emerken huzursuzluk süreklingan sancısı yüzde ara ara isilik gibi belirtiler var
Yusraali-2020 Siz ek gıdaya yeni mi geçtiniz bizim de kaka da mukuslu kan olmuştu bende bilemedim sit alerjisi mı var acaba diye düşünüyorum