zeynepela2 TansuCansu ay kızım 22 aylık çok güzel uyurdu öğle uykularıda güzeldi gel gelelim 3 gün oldu uyumuyo gece 22 de anca uyudu ben perişan tabi
Aselinannesii6 TansuCansu 11 aylığız düzen müzen yok berbat durumdayız hele şu iki üç gündür zombi gibiyim 🤦🏻♀️
Tb81 TansuCansu çok fenaaaa sabaha ceset gibi oluyorum sürekli uyanıyor her uyandığında tekrar uykuya dalması çok zorlaşıyor neden böyle hiç anlamıyorum başkalarının çocuğu uyur durur nerdeyse sabaha kadar bizim ki yarım saaate 1 saatte uyanıyor
Barlasmoms 4 aylık oğlum Gece çok sık uyanıyor . Uykuya dalarken de zorlanıyorum ya memede ya da ayakta gezerek uyuyor . Çok yorulunca bebek arabasında gezdiriyorum evin içinde öyle uyuyor
TansuCansu Barlasmoms off alışmış bayağı kucağa harekete . Otomatik sallanan beşikten almayı deneseydiniz keşke
TansuCansu zeynepela2 bi sıkıntısı mı var acaba ? Düzenliyse bir şey düzenini bozmuş olabilir mi? Ya da büyüyor huyu değişiyor oyunu bırakmak istemiyormuş bazı bebişler
TansuCansu Aselinannesii6 Allah yardım etsin valla benim bi gözüm artık sola diğer gözüm sğaa bakıyor 😂
NicoRobin TansuCansu yani tabi olabilir. Gündüz uykusunu uzun yapıyor da olabilir mesela 2 saatten fazla
Tb81 TansuCansu mama vermeyi düşünüyordum cuma günü ebe sakın verme kilosu çok iyi dedi doymasa kilosu böyle olmaz dedi kafamı karıştırdı
TansuCansu Aselinannesii6 ☹️ Valla en zoru uyku problemi bence yoksa herşey hallediliyor ama uykusuzluk insanı zombiye çeviriyor