Fatmakorkmaz Bebegim dogdugundan beri kusuyor 5 aylik hala kusuyor her doktora gitmemizde soruyoruz muayene ediuor ve kusmasinin rengi yesilimsj veya kan renginde degilse normal dediler. Cogu zaman bozuk sut tarzinda kusar normalmiş
TansuCansu Fatmakorkmaz çünkü çok emiyor. Bizim evde ne halı ne koltuk ne sandalye kaldı günde kaç kere kusuyordu sayamıyordum ve sabah akşam çamaşır makines açıyordum . O çok emdiği için oluyor. Ben de çok korkuyordum ama 2 haftadır süt emmesini düzene soktuk azaldı kusması. Bebeğim memekolik çünkü. Eğer kilo alımı iyise hiç bir problem yok merak etme bazen kusmuğu kokar bazen yoğurt gibi olur bazen süt kesiği gibi bazen su gibi .
Emine_1245 Canım az birşey kusuyorsa normaldir. Çünkü çok küçük ve doyup doymadigini anlamadığı için fazla emiyor ve fazla geleni de kusuyor
Fatmakorkmaz TansuCansu valla bizim evde oyle ne koltuk ne hali temiz kalmadi anneme gittim bir ayligina oyle esim temizletti halilari koltukları 🙈
-1590sinem Oğlum 3 aylık kusuyor inanılmaz kusuru aşırı kusuyor artık nasıl tarif ederim bilmiyorum mama yiyor kusuyor aradan 2 saat geciyir yine kusuyor 4 saat geciyir yine kusuyor artık kaldıramıyorum yoruldum sanırsam inşallah sizin çabuk geçer