-ZeynepAlya- Arkadaşlar birşey sorucam herkes farklı birşey söylüyor çünkü. Bebeğim 11/09/2020 doğumlu şimdi 5.aylık mı oluyor yoksa 5.ayını doldurdu 6ya mı girdi oluyor ?
Deletedmom_29 -ZeynepAlya- şu an bes aylık. Yani sorulduğunda 5 aylık demelisiniz. 5 gün sonra beş buçuk aylık olacak
Emelmirac -ZeynepAlya- 5 i doldurdunuz 5 aylik demelisiniz.hamileyken nasil 25 arti 5 diyoruz aslinda 26dayiz gbi geliyor ama degilmisiz gibi de ayni onun gibi:)
Deletedmom_29 -ZeynepAlya- evet 5i doldurdu. Ama 6 olmuyor 5 oluyor. Mesela ek gıdaya 6 da gececekseniz daha zaman var. Şöyle de düşünebilirsiniz bu sene 11 Eylül’de 1 yaşında olacak. Yaşını sorduklarında 2 mi diyeceksiniz :)
Ggure -ZeynepAlya- Benim kızımla aynı gün doğmuşlar ❣️ 5 gün sonra 5,5 aylık olacağız Allah izin verirse 🤩
-ZeynepAlya- Emelmirac 😂😂 hamileyken de hep aynı problem şu haftadayım acaba kaç aylık oluyorum 😂😂😂 o zamanda böyleydim ben
Emelmirac -ZeynepAlya- valla bende ilk hamile kalinca cok sorguladm ama snra ayak uydrdum. 25 arti3 demek cok sacma geldi hep 26 desek ne olir yani:)
Arifeeee -ZeynepAlya- Doldurduğu ay söylenir. Şuan 5 aylık. Mart 11 de 6 olacak. 6nin içindesiniz ama 6yi doldurmadiniz.