makarnadelisi Arkadalar aranızda karartma perdesi kullanan var mı ? Gündüzleri işe yarıyor mu öğlen uykusunda filan ?
Elmadersem makarnadelisi pek önerilmiyor diye biliyorum ben bebeğin gece ile gündüzü ayırt etmesi gerekiyormuş
Gzmay makarnadelisi uyku egitimi verdim. Dansmanimiz karanlikta uyumasini istedi ve gercekten ise yaradi. Aliskanlikta yapmiyor. Bi kac defa deneyimledim aydinliktada uyuyor
makarnadelisi Elmadersem bebeğim gece ile gündüzü ayırıyor zaten belli saaatin alırsa gndz tekrar açarım perdeyi olur biter uyusunda 😀
MihraKus Eşimle vardiyalı çalışırken gündüz uyuduğumuzda inan kapkaranlık oluyor full güneş vursa bile benim storum öyle çünkü miss gibi kızımada bazen yatak odasında yatırınca yarıya kadar çeksem bile fark ediyor
Zalimsin Biz kullanıyoruz iyi oluyor koyu mürdüm aldım kızımın odasına en uygun onu bulmuştum ama arkadaşımın oğlunun siyah baya kapkara oluyor
berieren Gzmay bir ay sonra işe başlayacagım ve bebegm sadece emerek uyuyor acilen bişiler yapmam lazım ne öneririsnz birindenmi destek aldınız kendnzmı basardınız?
RuzgarMommys Benim yatak odamın perdesini kapatınca Gce gündüz yıl saat hicbirseyi anlamadan uyuyorsun harika bişey 😁
RuzgarMommys makarnadelisi hayatim valla alışmasina bagli alistirirsin ben gece gündüz bırakıyormuş odaya mışıl mışıl uyuyor
BrcnBlgn makarnadelisi Ben kullaniorm ama asla gunduz kullanilmamali gece gunduz ayrimini etkilememelisiniz
Gzmay makarnadelisi yani herkes uyku egitimi deyince agladi mi diye soruyor. Normal de bebeginiz memede yada sallanirken cok kolay hic aglamadan mi uyuyor. Ben bi danisandan destek aldim ve cok memnun kaldim.
BrcnBlgn makarnadelisi Ama bu bi cozum deilki yarim saat uyuosa uykusunu uzatmaya calismalisiniz uyandgnda hemen tekrar uyutun yada yarim saatte hemen kalkiosa 25.dakikada yaninda olun uyanmadan nasl uyutuosanz o sekilde uykusunu uzatmaya calisin…
berieren makarnadelisi annem bakacak artık ve hıcbır sekılde uyutamıyorz suan sadece emerek napcagmı blmıyorm gece gndz dusunuyorm çok careszm☹️☹️