Esmaacyln Merhabalar kızım bugün tam 6 ayını doldurdu 2 numaralı mamaya hemen geçiliyor mu? Mamamız bugün bitti yenisini 2 numara mı alıp başlamalıyım doktoruna soran danışan var mı sizler nasıl yaptınız?
Gnazli Esmaacyln ben dün 6. ay için aşıya gidince doktorumuza sordum. Bu ay bitimine kadar 1 numarayı kullanalım dedi.
Nigarkaara Esmaacyln Esmaacyln doldurduysa iki ye gecebilir sin biz ikiye geçtik 3 gün önce sorun olmadı pek fazla değişen olmuyor. 4 5 aylık bebeğe ek gıda veren var siz 6 ayı bekleyip mama veriyorsunuz o kadar sıkıntı yapma canım doğrusunu da sen yapıyorsun.
Esmaacyln Zxcvbnm golden goat kullanıyordum bir bumarada sonra hipp ve aptamile geçtim ama bağırsakları bozuldu golden goata 2 numaradan devam ediyorum
Zxcvbnm Esmaacyln golden goat keçi sütünden yapılıyordu demi bende dun ilk defa similac aldım bakalım nasıl olacak
Esmaacyln Nigarkaara ay evet ya ben bu kadar araştırırken insanların umrunda olmayabiliyor bana da garip geliyor
Nigarkaara Esmaacyln aynen sen bebeğinde herşey normalse başlayabilirsin zaten mamalar Da 6 +yazmıyor 6 ay yazıyor👍☺️