MinikBugram Anneler D vitamini gaz yada huzursuzluk yapar mı ne zaman versem bize bi haller oluyor 🤦🏻♀️
birfincantuzruhu MinikBugram benim oğlumda alerjik bebek coledan d3 kullanıyoruz günde 1 damla bi sıkıntı yaşamadım
bsr_a_a MinikBugram bizde kabızlık yapmıştı bu marka bir süre ara vermiştik demir de eklenince daha çok dokunur diye, şimdi ocean d vitamini ile probiyotik birlikte kullanıyoruz düzene girdi doktorunuza danışıp gaz için ilaç verebilir
Dkk MinikBugram çıldıtyan vitamin ocean diye bir post vardı forumda. Bende ocean kullanıyordum çokta memnundum. Postu okuyunc gözlemledim kızımın huzursuzluğu oceandsnmoş. Değiştirdim
MinikBugram bsr_a_a kullanıyorum canım sab ve biogai kullanıyorum ama D vitamini verince 15 dakika sonra bebek kuduruyor
MinikBugram birfincantuzruhu önce onu kullanıyordum içeriği temiz diye değiştirmiştim keşke yapmasaydım
birfincantuzruhu MinikBugram bununda içeriğinde hiç bisey yok aslında ben sağlık ocaginin verdiğini kullanıyordum doktorum onlar gaz yapıyor kimyasalı çok dedi bunu verdi.
Zblt Alerjik bir bebekse bir şey diyemem ama ocean da bizde ilk kullanımda gaz sorunu yaşamıştık sonra zamanla geçti ama ben bio gaia kullanmıştım bu süreçte bağırsak florasını düzenlemesi için ☺️
supermom2 MinikBugram wellcare kullanıyorum bebeklerime doğduğundan beri.ikisindede gaz problemi yaşamadım.ayrıca içeriği temiz bir damla