Yeliz123 Merhaba anneler bebeğim hep sol tarafa yattığı icin zamanla kafasinin arkasi yassilasti yamuldu 3 aylik bu arada bebeğim boyle bisey basina gelen var mi neler yapiyorsunuz?
Ddmyvz Yeliz123 bebeğini artik sag tarafına yatır canım birde düz yatir yanina destekler koy zamanla düzelir merak etme
dalincik Yeliz123 benimde oyle olmustu babyjeam duz kafa yastigi var elma seklinde ondan aldim biraz kullandim duzeldi canim
Nekwa Yeliz123 havluyu rulo yap destekle canım kisa zamanda geçer ztn en gec 1 yasina kdr kendinden düzeliyor
Yeliz123 Ddmyvz sizinde mi oyle oldu ne kadar zamanda duzeldi ? Doktorum kask tedavisi falan dedi ama umarim gerek kalmaz
ygmr Yeliz123 ilk 40 gun hep sag gogsumu emzirmistim irda tutmaktan biraz yamuldu simdi 4 ayligiz ama coktan duzelmisti zaten
Yeliz123 Nekwa oyle mi tamam deniycem canim Doktor kask tedavisi falan onerdi ama umarim gerek kalmaz ya telas yaptim 😔
Nekwa Yeliz123 yok canim ya o dediğini de ilk defa duyuyorum eskiden o mu varmış 😉 Nette okumustum onu kadın çocuğunu öyle havluyla düzeltmiş
Damladerin Yeliz123 bizimde hep sağa yatardı sola koyunca uyanır dönerdi hemen sağa . ben soluna alıştırmak icin kırmızı ve yeşil neonlar o dönemde dikkatlerini çektiği için o renkler de balon astım beşiğine o şekilde alıştı