eylulnisa_20 Kızlar internetten alışveriş yaptım , mağazadan iade edicem fatura gelmedi kağıt ,mail olarak geldi sorun olur mu 🤦🏼♀️ ya da değişim yapsam yerine başka ürün alabilir miyim
89Kbr eylulnisa_20 iade almıyorlar;eve kargo yönlendiriyorlar ; eve UPS kargo gelip teslim alıyor.. e bebeği araman gerek iade için.. Değişim içinde sanırım hediye çeki veriyorlar/mış.. o konuda çeşitli söylentiyle karşılaştıö😂
eylulnisa_20 89Kbr ben para iadesi istemiyordum aldığım ürünü verip başka modelini alicam mağazaya gitsem olmaz mı acaba
89Kbr eylulnisa_20 olur ama İnan çok anormal çalışma şekilleri var( bi mağaza tamam derken diğer mağaza sorun çıkartabiliyor) yine de gideceğin şubeyi ara istersen
89Kbr eylulnisa_20 ben de online indirimlerinden bi kaç parça kıyafet aldım defolu ürün göndermişler… iade almayız illa kargoyla gönder diye tutturdular bana😢
eylulnisa_20 89Kbr uğraşmak istemişler herhalde bana hemen yardımcı oldular, netten alıp almadığımi bile sormadılar, iade etmek istiyordum dedim tamam dediler fatura numarası aldılar tamam