Myworldgirl Merhaba hanımlar… 5 aylık bebek uyku saatini anlamış değilim, yardımcı olabilirmisiniz🌹🌹🌹 gündüz uykusuna kaç kere yatması lazım ve her yattığında kaç saat uyuması lazım 😀, gece uykusuna saat kaçta yatırıyosunuz ve kaç kere kalkıyo gece 😄
Adeviyee Myworldgirl canım üç uyku ideal en geç sekizde kalkmış olması lazım 2 2 buçuk saat uyku araları olur ama ilk uykuya daha da erken yatabilir en son uykusu 40 45 dakika olacak en fazla altıda da uyanmış olacak diğer uykuları da iki saati geçerse uyandır gece uykusuna da son uyandığı uykuya göre iki buçuk üç saatte yatırmalısın 8 8 buçuk gibi gece uykusuna da yatırsan iyi olur daha geç kalmasın bu şekilde düzenlersen bir haftaya düzene girer
Pelin43 Bizim ki de 5 aylık gündüz 2-3 kez max 45 dk uyuyor gece de geç saatlere kadar uyanık tabi öyle olunca gündüz uyanmak istemiyor
CilekRecelim Sabah 7 buçukda kalkar , 10 gibi uyur 45 dk uyur sonra 2 saat uyanık yine aynı düzende 3 gündüz uykusu . 6 buçuk 7 de en son uykusunda uyanmış oluyor . Akşam 9 9 buçukta uyuyor . Eskiden hiç kalmıyordu gece 12 de ben rüya emmesi yaptırırdım şimdi 1 yada 2 kere uyanıyor huyu değişti uykulara zor yatıyor .
Myworldgirl CilekRecelim ilk aylarda 3 aylıkken sabah 5e kadar uyurdu aralıksız 4 .ya girdik öyle atak falanda olmadı huysuzlandı ama 3 gün falan sürdü aşı olmuştu onda da huysuz olmuş olabilir, işte o huysuz gününden beri gece uykularımız bi değişik oldu çok sık uyanmaya başladı uykusu bozuldu kısacası yoruldum tabii bende
Myworldgirl Adeviyee ay çok teşekkür ederim bi türlü ayarlayamadım uykuyu 8 de sabah kalkıyıduk 9 40 gibi yatıyoduk 10 50 gibi kalkıp 12 gibi yatıyodu 2 saat uyuyo bazen daha erken uyanıyo bazende çok uyumak istiyo, uyju eğitimi vermek istiyorumda önce bi düzen oturtıyım dedim ama anlamadım uyku saatlerini çok açıklayıcı olmuş çok çok teşekkür ediyırummm iyiki varsınız ❤️
Adeviyee Myworldgirl inşallah işine yarar canım tunalıhayat diye bir sayfa var oraya da bak istersen bi ben düzenlerken oradan çok yardım aldım