SinemB Brcdgn aynen çok zor valla Allah hepimizin yardımcısı olsun enjektör de denedim hepsini çıkardı bütün Mamalara öyle yapıyor doktor aslında içiyordu günde 2 şişe 24 saat açık durabiliyoröyş zaten sabah açıyorum bir şişe of artık 24 saatte amca bitiriyor canım çıkıyor 200 cc zaten bir kutu zar zor bitmiyor BİLe yani
Brcdgn SinemB kıyamam sizede bebise de insaallah bi uyanir ve reddi biter,cok iyi anluyorum sizi,rabbim beterinden saklasin ama çok yıpratıcı bi süreç bebeklerin reddetmesi😒
SinemB Brcdgn aynen öyle şimdi verdim biraz içti uykusunda şükürler olsun 40 cc şçti ona BİLe şükrediyorum inşallah sabah uyanınca geçer 🙏🏻🙏🏻
ebrut SinemB https://ilkadimlarim.com/devam-sutlu-tarifler ben bu yaziyi okuyarak bazı tarifleri uygulamıştım. Isterseniz doktorunuza ya da yonlendirdilerse diyetisyene bir danışın. Inanin bunlarin hepsi büyüdükçe geride kaliyor. Cok cok iştahlı olmuyorlar ama bir yasindan sonra yemekler de lezzetli hale gelmeye basladikca severek yedikleri seyler artiyor. Instegramda ozgeyesiloren diye bir kadini takip ediyotum.Tarifleri cok faydali ve lezzetli. Ileride isinize yariyabilir. Onun bebisi de alerjik oldugu icin bir suru yumurtasiz tarif paylasmis.
ebrut SinemB Alerji testleri zaten su anda yaptirssniz da cikmayabilir. Yasi kucuk oldugu icin bu aylarda sadece kan ile bakiliyor diye biliyorum. O da saglikli sonuc vermiyor. Laktoz intelorans testi yaptirdiniz mi? Gerci o varsa mukuslu yesil kakadan da anlasiliyor
Cihangir20 SinemB 6.ayda başıma geldi 4.ayda memeyi reddetti böyle sürekli red yaşadık şimdi 11 ayına girecek hala mama reddi devam eyor sadece derin uykuya dalar da verebiliyorum derin uyutup ayağınızda sallarken vermeyi deneyin ben bu şekilde buldum çareyi
SinemB ebrut alerjik bebek değil ki yumurta her gün veriyorum ben bir sorunumuz olmadı alerji ile alakalı teşekkür ederim yine de takip edeceğim###
SinemB ebrut hiç öyle belirtiler olmadı işte doktor kan idrar testi yaptı 3 kere hem de bir şey çıkmadı
ebrut SinemB bu arada corbalara fln kullanirken sicakken deil ilık haldeyken ekleyin. Umarim istahi cabuk duzelir ve bir an once toparlar.
Yamac2019 SinemB Aynı durumu yaşadım çok zor ben ilk sma almıştım biberon daha seviyordu kaşıkla vermeye çalışıyordum ama bi gün kalbime düştü hipp gördüm şansımı deneyim dedim şükürler olsun şimdi çok güzel içiyor değiştirsen belki tadını beğenmiyordur 😊
SinemB Yamac2019 bütün mamaları denedim zaten şu an formül mama değil raporlu kalori mama kullanıyoruz hip aşırı kabız yapmıştı onunda sevmemişti
SinemB ebrut formül mama kullanmıyorum ben o raporlu mama süt gibi doktor bir şeye karıştırma dedi onu
Cihangir20 SinemB inanın 1 kutuya yakın mama döktük biz hala da devam eder devam sütleri oluyor pınarın falan onu suyla vermeye çalışsanız yada mamaya bebek bisküvisi koyun oda tat verir inşallah Allah yardımcın olsun çok zor
AlyaMeyra SinemB mama içmeyen bebeklerde 3-4 aylıkken elma armut suyu yoğurt gibi besinlerle beslenme yapılabiliyor yani mama içmiyorsa sadece ek gıda gidebilirsiniz zaten başka da yapacak bişey yok içmeyen bebeğe tabi siz yine de doktorunuza danışın