Mom3434 Kızlar bebeğim cogunlukla uykusunda birden kollarını açarak korkuyormuş gibi irkiliyor neden olabilir
Deletedmom_6 Mom3434 Belirttiğiniz şey moro refleksi yani paraşüt refleksi. 4-6 ay arasında kaybolur 😊
Selna Benim bebeğimde 4 aylık akşam uykusunda ağlıyor zor susturuyorum korkuyormuki başına gelip bi çözüm bulam varmı
Minnossareannesi Selna Yaaa bizde 4 aylığız uykusunda bir anda ağlıyor uzun değil ama dediğiniz gibi korkar gibi ağlıyor emzik veriyorum saçını okşuyorum uyuyor yeni çıktı ama 1 haftadır neden anlamadım
DenizEfeMom Selna benim de öyle uyurken birden irkilip çığlık atarak ağlıyor gözleri bir noktaya dikip korkmuş gözlerle kızarıncaya kadar ağlıyor duaları okuyorum ama çözemedim bunu bende korkuyorum o halinden birşey olur endişesi cabası 😫
yaramaz_bocegim Selna aynısı bizde var yaklaşık 3 gündür daha da sıklaştı uykuda kısa süreli ağlıyor aniden oluyor bilinçli ağlama değil gibi. Çok üzülüyorum yavrumu öyle görünce 50 günlük bizim
yaramaz_bocegim DenizEfeMom aynısını yaşıyoruz ya Bi çözüm buldunuz mu bende çok endişe ediyorum ağlıyorum öyle yapınca 😪
DenizEfeMom yaramaz_bocegim maalesef bulamadım postta açtım burda ama çözüm yok bende çok üzülüyorum 😫