Alinalin Merhaba sevgılı anneler beş aylık kızım var ve memede uyuyor.pişpişlayıp uykuya dalsada yataga yatırnca uyanıp tekrar meme arıyor kırk dakıkayı aşan uyuma sürelermz var 🤦♀️🤦♀️ Bu durumda olup aşan varmı varsa nasıl
Circassian_ Alinalin 10 aylıgız hala da memede uyuyor 😭😭 hatta bazen uyuyamıyor, sallıyorum onda da hemen uyanıyor🤷🏻♀️ 3-4 yası beklıyorum buyurse duzelır ınsallah 🥲🥲🥲
Zeytinimbenim Alinalin 15 aylık memede uyuyor. Artık memeden kesince düzelir inşallah şimdi değil ama bir kaç aya memeden kesmeyi düşünüyorum bakalım
Alinalin Irem1725_ şüpesiz ama desteksiz uyumanın bı yolu olmamı bebek ve uykuyu okudm ama kızım kıtabı uygulamaya bile izin vermıyor memeden ayırmak krız sebebi 😂🤦♀️
Irem1725_ Alinalin aynen vizdede durum o ama belki yanlış yaptığım şey ama nedense benim çok hoşuma gidiyor onu oyle izlemek
Alinalin Irem1725_ emmesinden bende mutluyum ama uyuyınca benı özgur bıraksa surekli ağzında istıyor memeyı 🤦♀️
Leman01 Alinalin 1 yaşında hala memede uyuyor . Dün vermemek için çok direndim ama gece kıyameti kopartıyor. 2-3 saatte bir uyanıyor. Bende artık çok yoruldum bence şimdiden bıraktırmaya çalış yoksa gece uykularını unut
Irem1725_ Alinalin yok cok şkür benim bebeğim öyle değil memede uyuyo uyuyunca kendisi cikarıyo memeyi agzindan iyice dalmasını bekliyorum dalıncada yerine yatırıyorum
Irem1725_ Alinalin Allah yardımcın olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun bi insan evladı yetiştirmek kolay olmuyo 🙏😘