Sumeyraaaaaaa Merhaba arkadaslar menenjit asısını hangi hastane ne kadara yapıyor bilginiz varmı istanbul bagcılarda oturuyorum
Baldudak_Emirbeyimiz Sumeyraaaaaaa Hastaneler yapıyor mu bilmem ama ben geçen eczaneden kendim aldım 450 TL ye. Sağlık ocağına gittim ebeye yaptırdım. Daha önceki rota aşılarını da aynı şekilde yaptırmıştım. Ücret alınmıyor aşı yapmak için sağlık ocağında.
Sevcanumutbora- @Sumeyraaaaaaa güneşli Erdem hastanesi 80 TL muayene alıyor sanırım. Onun içinde oluyor galiba
TurkerNoyan Sevcanumutbora- onun içinde olmaz aşı ayrıdır. A ve b gruplark oluyor aşının. Biri 350 diğeri 450. Ben ankarada yaptırdım. Fiyatlar genelde aynı oluyor
Yenianne0606 Sevcanumutbora- menenjit aşısı özel aşı heryerde fiyatının aynı olması lazım. 300 küsür lira sanırım
Sevcanumutbora- @TurkerNoyan öyle mi tam bilmiyordum bende. O hastane arkadaşa yakın olduğu için demiştim siz hangi aşıyı yaptırdınız
CilekRecelim Bağcılar medipol Bülent hocaya gidiyorum. 160 muayene bexsero :450 nimemix: 292 menectra : 324 idi yılbaşından önce