Robinson Merhaba hanimlar Bebeginize hazirladiginiz yemegin artakalanlari ne yapıyorsunuz döküyor musunuz yoksa buzdolabina koyup ertesi gun mu veriyorsunuz? Bide ev yapimi yogurt agzi kapali kucuk kavanozlarda tazeligini ne kadar sure kokur.
VelardaEdiz Robinson 2 günlük yapıyorum daha doğrusu artık 1 yaşında olduğu için o gün ne pişirdiysem onada uygunda tabi yasaklı gıda değilse yediriyorum ama öncesinde de hep 2 günlük yapıyordum yoğurdunuda 10 günde bir yeniden mayalıyorum
ErkekkAnnesii Robinson ben dolaba koyuyorum doğru şekilde muhafaza edilirse sıkıntı olmaz ertesi günü yediriyorum gerçi çokta yapmıyorum ama bazen biraz kalıyor ya kendim yiyorum ya dolaba koyuyorum yoğurtta bende ufak kavanozlara yapıyorum çok değil 4 5 günde bitecek şekilde ekşiyene kadar da tüketmiş oluyoruz
1yaramazannesi Robinson bir günlük yapıyorum ben küçük bir tencereye alıyorum her öğün yiyeceği kadarını cezvede işitip yediriyorum
SumeyraSs Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını. Diğer yiyecekler için de aynı soru? Her gün ben mi yiyeceğim geri kalanlarını iyice kilo alırım 😅