Seyda2309 Merhaba bebegim 6 ay 2 gunluk yeni kahvaltiya baslicaz,neler koyabilirim kahvaltisina nasil yapiyorsunuz ? 😇
miliaris Seyda2309 *haslanmis yumurtanin sarisi, ev yapimi lor ya da labne, avokado *suda pisirilmis yulaf, labne, bir iki dilim muz, pekmez *yumurta sarisi, yogurt ve lor ile omlet
Yusufasafinannesi Seyda2309 canım bizde erken başlamıştık tadimlara yani erken dediğim bir ay önceden o da zaten fazla biktrarak vermedim arada tek tük şimdi 5ay 28 günlüğz yaklaşık 10 gündür bizde kendimizce kahvaltı yapiyorz ben yumurta sarisnn içine 2 3 bebe bisküvisi +1 mama kasigida pekmez katiyorm şimdilik üzüm veriyorm kendi keçi boynuzu pekmezi belediye kadar bizim yediğimiz çok ağır gelecek birden oseklde devam ediyoruz ins ürünlerimiz geldiğinde yulafla pirinç unuyla farklı farklı tariflerle zenginleetrcez 😘😘
Seyda2309 @Deletedmom324 Benimde pek fikrimm yok internette okudugumda peynir yumurta sarisi verilebilir yaziyordu ama bi soriyim dedim.
Clm Eğer yiyen bir bebekse verilebilir benim oğlumda 6 ay13 günlük 6. Aaya girdiğimizde yavaş yavş başladım şimdi farklı tariflerle yapıypıp yediriorum
Seyda2309 @Clm Evet yiyor zaten ek gidalara erken basladik,simdi kahvaltiya. Neler yapiyorsunuz peki neler veriyorsunuz ?
Clm Seyda2309 cnm zeytin ezmesi yumurta sarısı peynir altı suyu meyveler irmik şabme lor peynir pekmez fln tariflere göre yapıtum lapa şeklinde beriyorum çok da güzel yiyor hiç bi sıkıntıda olmadı çok şükür deneyerek verdim hepsini 3 gün kuralına göre
Clm Seyda2309 evet ezerek karıştırıyorum her verdiğimi 7.aydan sonra teker teker cermeye başlıyacağım
eylullbilginn Ben bugün yulafı suda pişirdim içine yumurta sarısı peynir çay kaşığı pekmez koydum öyle yedirdim bunu çeşitle meyve ve kuru meyveyle yapabilirsin
Sarelim Seyda2309 bn yumurta sarısını beyaz peynir içine karıştırıyorum az da pekmez öle veriyorum kahvaltısını
Deletedmom090 Yumurta sarısının yarısı tuzsuz peynir pekmez bide bebek bisküvisi koyup eziyorum çok seviyor
ArasAtlas Ben bazen ekmek içine bazende bebe bisküvisinin içine yumurta sarısı labne peyniri ceviz pekmez koyup karıştırıyorum Arada meyve ekliyorum karısım olarak yiyor
eylullbilginn renkliruya evet canım normal yulaf ezmesi organik olanlarıda var ama ben marketten aldım içerik aynı zaten