Latife_1 Yedı bucuk aylık oglum hanımlar ilk alt ıkı tane dişi çıktı ust dişlerini beklerken yanındakı köpek dişleri çıktı yardımcı olabılırmısınız
VelardaEdiz Latife_1 sıralamayı bozabiliyorlar benim oğlumda köpek dişleri çıkartmadan 2 azı çıkarttı sonra köpek dişlerini çıkarttı eniştem diş doktoru ona sormuştum bir sorun olur mu diye olmaz demişti
_elmaliturtam Latife_1 benimde kuzenimin ilk iki diş üstten çıkmış annem anlatmıştı çok tuhaf bazı bebeklerde oluyomus 😊
Prenses_annesi22 Latife_1 şuan benım kızım 3 ay 24 günlük biximde önden iki diş ucu patlıcak snrm görünüyor yanlardaki dişlerinde eti şişmiş orada mı patlicak anlamadım cok huysuz bıran once cıksa dişleri rahatlasa yavrum
VelardaEdiz Latife_1 rica ederim yeter ki rahat rahat çıkartsınlar bir şekilde çıkacak ☺️ 14 aylık oğlum 12 dişimiz oldu kaldı 8 şafak sayar gibi sayıyorum her dişte yeni bir düzen oluşturuyoruz mübarek😅
Nesizade Latife_1 benim oğlum da 8 aylık Alt iki diş cıktı çıktan üstte bişey yok ama yan altlar şişti iyice sanırım bizim de öyle olacak