Aliyeeee beyazları ve açık renk mor etegimi makinaya attım sonuç bütün beyazlar mor oldu . varmı çözümünü bilen ? 😏
tecrubesizanne Aliyeeee yapacak pek bir şey yok en iyisi kumaş boyası alıp sevdiğin renklerde boyamak 😀 domestos çamaşır suyu falan kullanma sakın kuvvetli kimyasal içerdiğinden dolayı kumaş hasar görür birkaç kullanımda yırtılır
Yelizzz Aliyeeee ben bol bol leke çıkarıcıyla 2 kere yıkadım bide renk toplayan mendillerden attım 5-6tane, beyazlar eski haline dönmüştü
ilknurcelik Aliyeeee küçülebilir bazıları siz yine risk almayın 60 da domestosla uzun yıkayın ama 3 saat
Gycl Benimde havlularimda olmuştu daha yeni 60 derecede çamaşır suyu katarak on yikamali programda yıkadım eskisinden daha beyaz oldular 😊
Cansuuuu aynı şey başıma geldi farmasinin çokamaclı temizleyicisi var onunla bide normal deterjanı bi kovaya koydum içine çamaşırları attım bembeyaz oldular 1 2 saat beklettim öylece
Aliyeeee Funda86 Ben dünden bekletmiştim domestosta deterjan yerineden göz kararl biraz sıktım normal toz deterjanda koydum buz gibi oldular 😍