Bellatrix Kızım zaten hep zor beslenen bir bebek ama şu sıra sevdiği şeyleri bile yemek istemiyor Emme desen sadece gece uykuda Mama da içmiyor ki yemesse güvendiği bir şey yok Güzel tarifleriniz var mı anneler şunu çok seviyor dediğiniz??
Erva-mm Bellatrix bizde aynı ne yemek ne oyun ne konuşma sürekli isyanlar cani sıkılsın uyucam diye yirtiyo ortaligi
Araseymen Bellatrix Ben iştahsız olduğu zaman yeşil mercimeği haşlar o pişince birazda şehriye katar içine öyle haslardim suyunu tam çekince suyu porsiyonca göre ayarlayin yoğurtla karıştırıp tereyağlı naneli sos yapardım ki hala yaparım yeşil mercimek demir folik asit yönünden çok faydalı özellikle suyunu dökmeden çorbasını yapar yada çekene kadar pisirirdim suyunda tüm vitamin çünkü.
Bellatrix Erva-mm Bnmki de gelip ayağıma tırmanmaya çalışıyor hiçbir şey yaptırmıyo bana .ne istiyor anlamıyorum 😆
Bellatrix Araseymen Bir kere yeşil mercimek çorbası yaptım onu yutamadı öğürdü kustu bu dediğiniz şekilde yapsam yoğurt ile kolay yutabilir mi acaba çok teşekkürler tarif için :)
Bellatrix YigtnAnnesi Dişten olabilir bnmkinin genel huyu ama şu sıra yediği nadir şeyleri de yemiyor çok üzülüyorum
Bellatrix cicekannesi22 Yok hep böyleydi belki iyice bıktı yedirmeye çalışmamdan ya da eski yediklerini artık sevmiyor bilmiyorum 🤷