Bg212121zg Arkadaşlar merak ediyorum ilk gebeliği bulantı, kusma çok zor geçip 2. Gebeliği kolay olan var mı? Yoksa ilk nasıl zor geçtiyse devamı da öyle zor mu oluyor?
zeynnep Bg212121zg benim ilki bulantı kusma olmustu çalışıyordum birde ikinci daha kötü oldu calisamadim 1 ay kaynanamda yattım o bakti ama 4 aydan sonra azalıyordu.
Bsrenfl Bg212121zg ilkinde 9 ay boyunca kustum bulantı ilacı kullandım 2. Yi düşünsem mi bilemiyorum 😂 bir kabus gibiydi kusmalarımı tüm apartman duyuyordu
Bg212121zg Tuba zeynnep Bsrenfl benim de ilki aşırı derecede kötü geçmişti eşim çok istiyor 2. Çocuğumuz olmasını ama ben cesaret edemiyorum 🥺 oysa cesaretlenmek istemiştim biraz 🥺🥺
zeynnep Bg212121zg belki ikincide aynı olmaz herkeste bir olmuyor ben kaynanama gittim kızım aç kalmasın diye öyle size bakacak birisi varsa iyi olur.
Bg212121zg zeynnep var ama işte birbucuk yaşında çocuğum var ona nasıl bakarım bilmiyorum çünkü ilk gebelik feci geçti 8-9 defa kusuyordum her gün ve gözümün açık olduğu her an ölesiye bulantı 🤦🏼♀️ Artık kan kusuyordum o derece
zeynnep Bg212121zg ben ilaç kullanmadım ama zofer diye ilaç kullananlar varmış o iyi geliyormuş inşallah bulantiniZ olmazda bunlara gerek kalmaz yoksa çok zor gerçekten.
Justmom Bg212121zg benim şuan 3. gebeliğim. İlki ne kadar kolaysa 2. daha zordu. Şuan 2. yi bile mumla arıyorum bulantı konusunda
Bg212121zg zeynnep evet ilaç bir kaç tane kullandım etki etmedi Zofer de doktorum çare bulamayınca verdi ancak eşim araştırdı kanser tedavisinde kullanılan ağır bir ilaç olduğundan dolayı kullanmama izin vermiyordu😞 sürekli serum takıyorduk hastanede
zeynnep Bg212121zg bilemedim çevremde var kullanan da iyi çocukları Allah yardımcınız olsun inşallah olmaz ikincide bulantiniZ.