derodunya egzama falan mı alerjimi ? sadece bacagında bir tane var baska yerinde yok ne zaman cıktı oldu bilmiyorum 😔
melis_duru derodunya egzamaya ya da alerjiye pek benzemiyor, bir yere sürtmüş de yara olmuş gibi sanki
Sinemisssss derodunya egzama yaşıyoruz direk Çok iyi biliyorum o yaraları alerji de tek bir yerde o tarz hiç görmedim ki zaten en doğrusunu doktor bilir de bana öyle geldi
derodunya Sinemisssss öyle seylere razıyım canım ya hastalık ayı oldu bu hafta kızımda 6. ayı merak ediyordum doğdu dogalı ama burnumdan geldi 😥
derodunya melis_duru inşAllah öyledir canım zaten hasta baska bir hastalık daha cıksın istemiyorum valla
melis_duru derodunya nesi var geçmiş olsun 😞 benim kızımda egzama var da o yüzden biliyorum, böyle görünmüyor egzama
Sinemisssss derodunya analık hem çok güzel hem çok zor ama bir gülüşleri yetiyor benimde bugün tam 2 aylık oldu çok şükür bitik durumdayım ama hamdolsun Allah evlatlarımızı bize bağışlasın☺️
derodunya Sinemisssss öyle inan mutlu oldugu herseyi yapıyorum en saçma seyi bile 🥺 bu hastalıkların en zor yanı sorumsuzmuyum yetersizmiyim hatamı yaptım benim yüzümden oldu vsvs düsünceler beni bitiriyo
derodunya melis_duru valla canım sen biliyorsan ben biliyorum diş dendi alerji dendi grip dendi ilaçlar düzeltmiyor iki haftadır aynıyız bakalım dünden beri bi gelişme var tabi yeni cıkan yaramızı saymazsak