Ecmada Kızlar bebeğim alerjik ve test yaptıracagım mart ayın da ama çok kararsızım gastroenteroloji bölümüne mi yoksa alerji bölümüne mi götürmeliyim tecrübeleriniz varsa yazar mısınız
Yagmur46 Selen95 benim kızımda da şüphemiz var doktora sordum, önce alerji düzeyine bakalım duruma göre alerji doktoruna yönlendirelim dedi. Yani bence talipli doktorunuz varsa önce o görsün
Ecmada Yagmur46 doktorum gördü doğduğundan beri alerjik zaten o kesinleşti şuan 5 buçuk aylık 6. Ayında götüreceğim .. Doktorum kan testini yaparım dedi ama ben yinede alerji doktoru görsün istiyorum
Denizdemirr Ecmada ankarada olsaydınız benim gittiğim doktor çok öok iyş bir doktordu alerji plk. Onu önerecektim umarım iyi bir doktor karşınıza çıkarde geçici bir durumdur alerjisi bebişin
Ecmada Duygu01 teşekkür ederim çok uzak değilim zaten beylikdüzüne. Hastahane mi yoksa kendi özel yerimi
Ecmada Denizdemirr umarım insallah 🙏 çünkü ben 5 aydır sıkı bi diyet icerisindeyim bu yüzden artık test yaptırmak istiyorum
Denizdemirr Ecmada bebimde kızım alerjik fazla şekilde ah keşke hiö rahatsızlanmasalar bebişlerimşz ama napacaksın kuzum oluyor inşallah geçer bir an önce 🤲
Ecmada Denizdemirr insallah canım benim onlar iyi olsun da biz yemesek de olur 🙏 sizin ne gibi şikayetleriniz vardı nerden anladiniz ve nelere karşı alerjisi çıktı
Denizdemirr Ecmada bizimkide beyaz tenli olduğu için birazda bana çektiği için alerjik bünyeli aslında bişeye öyle alerjisi çıkmadı ama egzama sorunumuz 4, 5 aylıktan beri var mustela vs kullanıuorum inşallah geçecek ya