Filizcck dolunay01 tok tutuyor beni yağ yakıcı etkiside varmış sabah kalkınca 4 saat kadar sonra yapıyordum kahvaltıyı acıkmıyordum
MervEslinArden BirEylulMeselesii Ödem atıcı tok tutan çay yanına diyet ve leslie ile 11 Şubatta başladığım bu yola -6 ile devam ediyorum inşallah devamıda gelicek
BirEylulMeselesii MervEslinArden maşallah böyle duydukça motive oluyorum işte ☺️ Çay ne önerirsin peki
Aryemus_3 BirEylulMeselesii 20 gündür leslie yapıyorum 3 kilo verdim normalde çok zor verirdim devam ediyorum yaza fit sağlıklı girelim inş
BirEylulMeselesii Aryemus_3 hadi inşallahhhh kiloyu ilk ne zaman vermeye başladın 3 gündür yapıyorum ben baya su da içmeye başladım bi kilo almışım anlamadım 😅
Beyza44 Mom4775 hergun yaptım sabah akşam ama tabi arada1 2 gün yapmadigim olmuştur 3 ana 2 ara öğün şeklinde diyetim akşam lesliesinden sonra yoğurt veya kefir tuketiyorum
Beyza44 muhendisanne1 sabahları 1 fincan kahve 1 kayısı 1 mil leslie sonra 3 ana öğün 2 de ara öğün şeklinde beslenme akşam yemeğinden sonra 1 fincan sade kahve 3 mil leslie bittikten sonra 1 su bardağı yoğurt veya kefir ayrıca yağ yakıcı su 2 lt
MervEslinArden BirEylulMeselesii Doğum yaptım 40 çıkmadan 9 kilo verdim kızım 2 aylık olduktan sonra geri aldım 🤦♀️ Şimdi de doğum öncesi kiloma dönmek istiyorum zayıfladıkça sezeryan göbeğinde küçüldü doğum öncesi kiloma düşersem herld iyice gider göbek
Aryemus_3 BirEylulMeselesii tartılamadım başta geçenlerde annemlerde tartıldım gitmiş ama yanında çok dikkat ediyorum ekmek tatlı abur cubur kestim termal tayt aldım onunla egzersiz yürüyüş yapıyorum
123456789--- Ef24 kaçıncı gün başladınız 40 çıkınca başlayayım diyorum kilomuzda aynıymış aşağı yukarı 21 kg aldım bende 10u gitti 67 kg olmam lazım emziriyorum diyet biraz zor ama
dolunay01 Filizcck bugun ılk h cevizli kahvemı ıcctım kahvaltı yapmadım .ya nasık guzel ne şekere ne de sut koymaya herek yok muthıs guzel cok beğendim tesekkur ederım ,arkasına cay ıcsem nasık olur caysız hıc duramıyorum 😀
Yerfistigininannesi Yorumları okudum gaza geldim Leslie yapmaya gidiyorum bugün yapmayacaktım ay duşta almıştım neyse hepinize maşallah ben kaçar😄😂🤩