pervin_t kızlar bebeğime ilk kez avocado vericem ve içi yeşil ve sarı gibi.Yeşil kısmını anladım sarı olması normal mi?Versem zararı olur mu?
gezgin cydcvk bir gazetenin içine elma , muz ve avokadoyu koyup sarın iyice hava almasın . en iyi yöntem bu ama böyle bile ¾ gün sürüyor yumuşaması
cydcvk Deletedmom_9857 buzdolabı mı dışarda mı canım. Kırmızı bi de dışı.ilk defa böyle alıp gelmiş benim adam
Deletedmom_9857 cydcvk kırmızı derken üst kısımları normal sanki ama dolaba koymayın dışarda dursun canım
AnnesininUmutu cydcvk Bez bir poşetin içine elma ile birlikte avakadoyu koyun. Oda ısısında dursun bazen 4-5 günü bulabiliyor.
Simiyy pervin_t bişeyle krıştırdın mı dümdüz mü verdin yumurta kırıp avakadoyla karıştıran var yada peynirle internette alternatifler bulabilirsin 😊
pervin_t Simiyy ilk defaydı diye düz verdim ama hiç yemedi yarım kaşık kadar yedi onu da çıkardı hemen 😂
Arasannesi pervin_t renginde sıkıntı görmedim ben.yumusaksa zaten olgunlaşmıştır zaten olgun olmasa bu şekilde ezilmezdi sert olurdu