Sinemmmmm Hanimlar bebegim 7 aylik oldu corbalara falan basladik yavas yavas ama tarhana corbasini daha hic vermedim siz bebel tarhanasimi yoksa koy tarhanasimi veriyorsunuz
GokturkAlp Sinemmmmm annem yapıordu tarhanayı, bebeklerde içecek diye tuzsuz, salçasız yapardı. Sanırım bebek tarhasında da tuz, salça yoktur. Daha sağlıklı olabilir.
Mom091 Sinemmmmm bebek tarhanası yapmıştık. Kızım hiç sevmedi. Allah affetsin ama tam buğday unundan yaptığımız için çok kokuyordu. Sonra normal unla yine bebek tarhanası yaptık. Onu çok sevmişti. Şimdi 2 yaşına girmek üzere. Artık özel olarak yapmıyoruz. Kendimize yaptığımız tarhanadan yediriyorum
YasemiNYagmur1 Sinemmmmm 7 aylık kızım annemin yaptığı tarhanadan veriyorum. Özel yapmadım. İnternette satıyorlar ama ben güvenmiyorum ne kadar taze falan diye aklıma takılıyor gözle görmeyince. Annemin yaptığı daha iyi bence
Denizdemirr Sinemmmmm bebek tarhanası benim kızım sevmedi maynanam yapıyordu tarhana arada sırada onu içer genellikle beğendiği mercimek çorbası vardır ama aşırı gaz yapıyor oda bi çorba denedşm bende kabak +patates +havuç bunları kaynattım iyice yumuşadı blendırdan çektim azıcık zeytin yağıyla tatlandırdım mis benim kızım aşırı yemek seçiyo bunu sevdi mesela
YasemiNYagmur1 Sinemmmmm tarhanayı mı? Ben yanında yoktum da nohut soğan kırmızı biber un falan eklemişti başka şeyler ekledi mi aklımda değil şuan
Denizdemirr Sinemmmmm valla ben azcıkta mercimek attım bebimki sevdi hiçbişeyi yemeyen bunu yedi valla 😂bebeker değişik anacım
Bsrenfl Sinemmmmm biraz koyu kıvamlı yapıyorum muhallebi gibi içine bazen tereyağı ekliyorum bazen peynir altı suyu ekliyorum zeytinyağında kuzu kıtma kavurup onunla karıştırıyorum öyle veriyorum . Salça ve tuz koymuyorum
YasemiNYagmur1 Sinemmmmm haaa 🤣🤣 yok canım az bişey tereyağ kızdırıyorum sonra 1 kase kadar da su 1 yemek kaşığı da tarhana bu kadar. Bazen tel şehriye koyup blender yapıyorum arada
Meva_ Sinemmmmm benim kızım tarhana dışında birşey yemiyr nerdeyse bugün 3 çeşit yaptım döktüm sonunda yine tarhana yedi, ne veriyorsunuz çorba
zeroglu24 Sinemmmmm ben organik verdim salça katmıyorum tuzda katmıyorum bebeğim 1 yaşında olduğu icin kıyma katıyorum çok severek yiyor ☺️
zeroglu24 yayla çorbası yla başladım ben yumurtanın sadece sarışını kullandım diğer hersey aynı zeytinyağı ve naneyi kavurmadan katıyordum yoğurt yumurtanın sarısı az biraz un