makarnadelisi Arkadaşlar emzik hakkında soru soracağım da kızım emzik almıyor öğüryor istiyor emmek istiyor ama 6 aylığız bu aylarda vermem biraz komik olucak ama geceleri sadece vereyim diyorum önerileriniz var mıdır ? Uykuya geçişlerimiz rahat olur dediydim😔🙄
birboncukannesiiii makarnadelisi doğduğunun ertesi günü verdim emziği tuttu. ama sizin bebek gibi sevmeyenlerde var. Zorlamamak lazım. bende şimdiden nasıl bıraktırabilirim acaba diom 😂 iyi mi kötü mü bu emzik hala emin değlim ama verdim bende işte😂
Deren_Hatun makarnadelisi işte benim kızımda öyleydi bir sürü emzik aldım tutmadı şuan beni emzik niyetine kullanıyor 17 aylık😌
Merve-miray makarnadelisi Emzik markasını değiştirin o zaman. Ben bambino ve wee baby denedim ikisinide hemen tutmuştu 😌
Deren_Hatun makarnadelisi yol yakınken çare bulun dediğim gibi 17 aylık artık sabır taşım çatlamak üzere. Memeyi çektiğim anda ağlama krizine giriyor
makarnadelisi Deren_Hatun geceleri vermeye çalışayım bu aralar dişlerini kaşıyor istiyor ama emmiyor emziği 😀