Derosss 1 hafta önce yaptırdık aşıyı ama dün aşı yeri kızardı normal mi acaba bebeğinde böyle olan oldu mu ?
-TubAsel- Derosss benim kızıma da 1 hadtabince yapıldı bişey yoktu bugün aşı yeri nokta şeklinde kızarmış
Derosss KUMSAL2020 1 hafta sonra oldu bende şaşırdım yarın hemşireyi arıyım en iyisi normal bişeydir umarım
Derosss Zelisblt bende 1 yaş aşısı için gittiğim de yoktu ara sıra ara aşı geldimi diye sor demişti hemşire arıyordum devamlı sonra kendileri aradılar aşı geldi getir hemen yapalım diye öyle yaptırdık bizde
momaysegul Zelisblt bizde 🙄 Ocak 7 de yaptırımım asıları ama hala su çiçeği yok arıyorum mesj arıyorum yok
Deletedmom_26 Derosss 15 ayligiz az önce aradım sağlık ocagini hala yok gelmiyo deniyo aşı bu nasıl biseydir anlamış değilim buyuzden çocuğumu dışarı çıkarmıyorum sırf bulaşıcı hastalık olduğu icin 😡
Derosss Deletedmom_26 bende baya aradım sonra kendileri aradılar çok az geldi hemen getirin yapalım diye
Derosss -TubAsel- bizim de öyle oldu yeni çıktı netten biraz araştırdım 2 hafta sonrasında kızarıklık normal yazıyor ama insan güvenemiyor gene de
momaysegul Zelisblt umarım çabuk gelir bulaşıcı 😷 ve havalar ısınmaya başladı bi yere gidemiyoruz zaten ama ekstra özen gösteriyoruz
Zelisblt momaysegul aynn canım bnde tam 1 ay oldu 1 yaşını doldıralı, ama ebe en son 4 5 ay önce gelmişti daha da gelmedi dedi 🙄