Songul07 Bebeğim 6.5 aylık dengede duramıyor hemen düşüyor desteksiz oturamıyor sizin bebeklernizin nasıl
Angars Songul07 naptin canim zaten desteksiz oturamaz 7 ye kadar yatar pozisyonda oturtacaksiniz 7 ye kadar ondan sonra kendi oturmaya başlıyor biz şuan tam 7 yiz yatar pozisyona koyuyorum kendi düzleşiyor ama onda bile bazen devriliyor
bjkesra1903 Songul07 benim oğlum 10 aylık hala bazen bi anda düşüyor otururken yastıklar hep yanlarımızda duruyor 😅 elinden tutunca adım atıyor sıralıyor ama oturma ve denge mevzuları biraz sorunlu 😅
Prens0205 Songul07 çünkü daha küçük annesi her bebek bir değil kimisi 6 aylık oturur kimisi 8 aylık benim oğlumda 7.5 aylıktı oturmaya başladığında ama tam destekli 8 aylıkken oturdu dengede duramıyor panda gibi yuvarlanıyordu 😂
Nursu94 Oturmasi için çok erken daha ve her bebek farklı oluyor kimi erken kimi geç oturuyor benim bebegim 8 buçuk aylıkken desteksiz oturmaya başlamıştı
_ahmetkader 9 aylık oğlum 8 bucukken oturdu ayrıca surunemiyor bile 😁 adım filan atıyor yürümeye meyilli
zeynnep Songul07 benimki 7 ay 1 haftalık.bir buçuk haftadır kendi oturmaya başladı yeni yeni.yinede düşüyor bazen.