eylulmeselesi Kızlar merhaba her gün duş alan birisiyim aöa son uc gundur duş alsam bıle saç diplerim yağlı ınanılmaz bıye boyle oluyo hıc yıkanmamıs hıbı yaglı dıplerı neyden olabılır
Ogullarinaasikanne eylulmeselesi kolesterol etkiler canım. Birde saçı ne kadar cok yikarsaniz o kadar cok yaglanir derler
agacsizkoala eylulmeselesi saç ne kadar sık yıkanırsa o kadar hızlı yağlanır diye biliyorum, arkadaşımda böyleydi günde iki kere yıkanırdı yine hemen yağlanırdı saçın yağ dengesi bozulmuştu
Ogullarinaasikanne eylulmeselesi canım ben ihtimalini söyledim etkiler saçı ve dedigim gibi ünlülerden bile duyuyorum her gun duş alsalar bile saclarini yikamadiklarini duyuyorum. Sac ne kadar cok yikanirsa o kadar cok yaglanir
eylulmeselesi agacsizkoala canım yıkadım daha yenı dıplerım full yağ normal mi yanı ben yıllardır yıkarım her gün sankı kremlı gıbı dıplerım ınanılmaz
Nisanpo eylulmeselesi bir çözüm veya sebep bulabildiniz mi yağlı bir saçım var ama bir haftadır yıkadığım halde temizlenmiyor sanki yıkanmamış veya şampuan kalmış gibi ne yapacağımı şaşırdım
Aylisaylin eylulmeselesi kozmatik mağazalar büyük marketler hepsinde var ben loreal inkini uzun süre kullandım
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi eylulmeselesi doğal kükürt sabunu ile yıkayın biraz. Şampuan yerine diplerdeki fazla yağï yok edip vücut normaline dönecektir. ☺️