mehtap92 Merhaba ikisini birden kullanan oldu mu acaba kalite vs olarak benzer mi ? 5+ Kullanıyorum molfix için bimde hangi numaraya eşdeğer olur acaba alıp elimde kalsın istemiyorum açıkçası fiyat vs aynı mıdır ?
Adanurymn mehtap92 ben arkadaşım da gordum molfixi biminkinden farki yok kalinligi falan ayni 4 numarası 8 16 kilo arasi
Sarekuzu_19 mehtap92 ikisinide kullanan birisi olarak jeny willy bez kadar kötü bir bez görmedim tavsiye etmem çok kalın ve sanki böyle naylonumsu gibi ikisini kullanmak zorunda kalsam minies alirdim
Sarekuzu_19 mehtap92 şuan baby turco yeni serisini kullanıyoruz memnun gibiyiz sizde bir bakın isterseniz
mehtap92 Adanurymn hadi ya hiç kullanan yok herhalde koca forumda zaten biri de dönse şaşardım 😂 o zaman deneyimleyebilirim
mehtap92 Gerçekten kimse kullanmıyor mu yani anlamıyorum bu forumda işe yarayacak hangi soruyu sorsam bi kişi belki cevap veriyor. Ama saçma sapan upuzun konularda sayfalarca cevap. Anne bebek değil dedikodu forumu olmuş burası net
mehtap92 Sarekuzu_19 onu da denedimbime salı günü kampanyalı geleceği için bir göz atmak istedim açıkçası
Sarekuzu_19 mehtap92 pisman olursunuz bence almayın 😊ama bez cildden cilde değişiyor kızımi çok pisik yaptı kendimde denemek amaçlı adet günümde kullandım insanın cildini çok rahatsız ediyor dokusu