Omero21 ElifTGM mastit olup hastaneye gittiğimde medelayla boşalttılar hastane tipi pompalar çok başarılı bu konuda
ElifTGM Omero21 çok çok geçmiş olsun, bende bugün biraz boşalttım aslında ağrım hafifledi ama tekrar yaşarsam hemen kiralayyım o halde
Woody ElifTGM modelini bilmiyorum ama arkadaşım medela hastane tipi ile ameliyattan kurtuldu resmen. O kadsr tıkandı ki doğum acısı yanında hiç der hep
ElifTGM Woody o kadar tıkalı değil çok şükğr ama dün gece bebeği emzirmek için atletin içerisinden çıkaramadım kütle gibiydi resmen. Ve ağlaya sızlaya azcık ucundan sağıp zor tutturdum. İşkence gibiydi
ElifTGM MotherQueen ah çok sevdi kuzum be. Bugün evde 2. Günümüz. İlk geldiği gün her dakika dibinde olmak istiyordu bugün daha ölçülüydü ama genel anlamda çok seviyor kuzum
ElifTGM Deletedmom_36 yok vaktim boldu her yazılanı okuyordum 😂 o gold üye oluyor , herşeyden haberim vardı 😂
ElifTGM MotherQueen inşallah kuzum, seviyor seviyorda işte daha mehdi çok küçük severken incitecek diye korkuyoruz
Kara-Kuzum ElifTGM umarım tez vakitte geçer çünkü çok zor oluyor ben bir gece uyuyamamıştım ağrıdan tam geçti diye sevinmiştim sonra tekrar oluştu mecbur kaldım kiralamak için inşallah sizde öyle olmaz sağlıcakla büyütün evlatlarınızı🤗