Hilal_cnplt Arkadaşlar bebeğim 42 günlük relactaz gaz damlası kullanıyorum ama iki gündür ona rağmen çok ağlıyor bana önereceğiniz bu çok iyi diyeceğiniz damla önerilerinizi almak istiyorum çok gazlı oğlum ağlamaktan sesi kısılıyor 😞
28012020 Hilal_cnplt merhaba ben kızıma nurse harvey kullanmıştım bayağı iyi gelmişti denemenizi öneririm
Pinar22 Hilal_cnplt canım ben sab simplex kullanıyoruö 8 saatte 10 damla veriyorum bize çok iyi geldi 35 günlükten beri kullanıyoruz tavsiye ederim 🤗
SensizAsla Hilal_cnplt biz biogia kullandık onunla beraber ama bişe en iyi gelen zinco oldu tabi bi de zamanın da etkisi oldu 2 aylık olduk zinco biogia ve mersil i dönüşümlü olarak kullanıyoruz su an. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama kendi basına daha iyi gaz çıkartıyor çok şükür
Nagihanyldrm16 Pinar22 KESİNLİKLE BENDE BU DAMLAYI TAVSİYE EDERİM 41 Günlük bebeğime çok iyi geldi bende aynı şekilde kullandım
Nur_94 Glzrarn benim bebeğim 25 günlük 3 gündür gsz sancısından uyumuyo hep ağlıyo zinco kullanıyoruz sabah 4 damla akşam 4 damla ? Siz kaç damla veriyorsunuz
Ygtakn Hilal_cnplt canım oğluma burde halvys kullanıyorum baya da işe yarıyor oğlum inanılmaz gazlı damla az da olsa işimize yarıyor
MelinayAsel Nurse harweys tek kurtarıcısı. Bebeğim gaz deposuudu adeta bu doğal içerikli bitkisel bı yağ. Dr vermisti
Fevziyeakdmr Hilal_cnplt geçmiş olsun canım ben kızıma biogaia kullanıyorum çok da memnunum ayrıca probiyotik de bağırsak gelişimine de yardımcı oluyor
Hilal_cnplt Minnossu bende onu alayım diyorum benim ilk oğlum kolikti onunla sakinledi bu oğlumda da işe yarar inşallah
Minnossu Hilal_cnplt inşallah işe yarar biz dene yanıl yöntemiyle bulduk epey bir başı ağrıdı doktorumuzun
Merveervam18 Hilal_cnplt relatac gaz damlası değil laktoz takviyesi bendede var benim bebeğimde öyleydi uyumaz sürekli ağlar denemeğim gaz damlası kalmadı hiç biri işe yaramadı laktoz alarjimiz varmış şimdi sütten kestik lf mama kullanıyoruz şükür rabbime düzeldi gaz sorunumuzda ortadan kalktık
Hilal_cnplt Merveervam18 oğlumun yüzü kapıya attı zaten atopik dermatit krem verdi doktor onu sürmeye başladım şimdi o damla da yapmış olabilir mi
Merveervam18 Hilal_cnplt bizimde oldu ama ben sütten oldu diye düşündüm bizimde kremle geçti olabilr de olmaya bilirde tam bilgi sahibi değilim