sariKizim_akKizim Hanımlar Kuranda geçen kız bebek isimlerini anlamlarıyla paylaşır mısınız bebeğime isim arıyorum?
_tospikannesi sariKizim_akKizim Elizan- uzaktan gelen ezan sesi 🌸( Kur’an da gecmiyor anlamı güzel) Asel-cennetteki bal ırmağı🌸 İkra- peygamberimize gelen ilk vahiy Oku demek 🌸
Cennetinsusu sariKizim_akKizim Fatma Zehra 🌸 kızımın adı Fatma Peygamber Efendimizin kızının adı. Zehra da lakabı ❤️
Amine20 sariKizim_akKizim 2,5 aylık kızım var İsmini Amine verdik Peygamber efendimizin annesinin adı
Derincanan Hatce1344zm Aleyna kuranda geçiyo ama anlamı üzerine demek bi anlamı yok yani her kuranda geçen ismi koycaz diye bi kaide yok
Gari_de_Gari Benim kızımın ismi Ebrar🌸 İbadetini tam yapan,bütün güzel huyları üzerinde bulunduran müslüman demek ve Peygamber efendimiz s.a.s de çok Ebrar bir insanmış🙏 Ve Kuran’ı Kerim de de geçiyor
sariKizim_akKizim Cennetinsusu benim ismim de Zehra, kızımın ismi Fatıma😊 şimdi ikinci bebek kız olursa ona isim arayışındayım😊
incidenizzz Esliminannesi eslim degil eslem kelime bir harf değişse manasi degisir canim Esleme birabbil alemin…
Mom299 sariKizim_akKizim BETÜL ifetini koruyan kadın Hz.meryeme ve fatıma annemize verilen isim anlamında NİSA kadın demek AZRA Hz.meryeme verilen isim BUGLEM ceneti müjdeleyen CEYLİN cennete açılan kapı anlamında
Deletedmom_36 sariKizim_akKizim kizimin ismi Zeyneb Amine☺️ Zeyneb peygamber efendimizin kizinin ismi.Babasinin süsü demek☺️ Amine Peygamber efendimizin annesinin ismi Kalbinde korku olmayan emin demek☺️☺️🤗
adasaripapatya sariKizim_akKizim Kur’an da geçiyor mu bilmiyorum ama kızımın ismi Reyyan. Anlamı da sadece oruçluların gireceği bir cennet kapısı 😌
Yarim_Kilo_Kiyma sariKizim_akKizim Oğlum oldu, kızım olsaydı bunları düşünmüştüm, kuranda geçen isimler ece hariç YÜSRA Duhan Hacer Meryem Ece
Twinsmomee İkizlerimin adı Elisa ve Esila Elisa cennetin kapısında bekleyen melek demek Kuranda geçmiyor Esila öğle ve ikindi namazının arasındaki vakit Kuranda geçiyor ‘sabah akşam Rabbinin ismini an’ İnsan süresi 25. Ayet
Aysenurl sariKizim_akKizim merhaba canm bende kizima isim ariyorm ve hala bulamadm.Ecrin Nazli koyacaktm Ecrin ismi kafami karistirdi Kuranda gecip gecmedigini bilmiyorm bide bazi isimlerin anlamlari farkli farkli