Sewqide Merhaba bebegim 19 aylik dun duvarin sivri kosesine kafasini vurdu ve 2 dikis atildi ufak bise ama iz kalir dediler o sira telastan estetik dikis su bu dusunemedim Ama alninda iz kalmasini istemiyorum ne yapabilirim bu saatten sonra yardimci olur musunuz lutfen 😟
sevgiduruu Sewqide benşm kızımda 3 yaşınsa çarpmıştı 4 dikiş atılmıştı 2 sene geçti ama hala izi var alnında
mamAras Sewqide doğum sonrası contratubex jel vermişti dr iz kalmadı bu çocuk için yygun mu bilmiyorum bir sor
Saricizgilibeyazev Sewqide aynen kantaron sürersin taze yaraya değil hafif kurumaya başlayınca yakar çünkü ..
Sewqide sevgiduruu izi kalsin istemiyorum keske estetik dikis fln yaptirsaydim ama dusunemedim baska hastaneye fln gitmem lazimdi fln cocugu o korkuyla hastane hastane dolastirmakda istemedim
kuzey14 Merhabalar, kantaron yağı sürebilirsiniz, baya faydası oluyor, çok gecmiş olsun, tam hareketli zamanları, benim bebeğimde 17 aylık dün koşarken alnını kalorifere çarptı, mosmor oldu, 1sn oturmuyor ki 😑
Sewqide kuzey14 kantaronu duydum denicem inanin saniyeler icinde oldu Sakiniyoruz ama cok hareketli rabbim beterinden korusun yavrularimizi