Keremino Merhabalar 6aylık oğlumu sünnet ettireceğiz Antalya da iki Dr. bulduk Gürsel ateş ve muzaffer zorlu ama hangisine yaptıracağıma karar veremedik muzaffer zorlu için internette kötü yorumlar da var. Gürsel ateş için doğru düzgün yorum yok Antalya’da sünnet yaptıran var mi?bu doktorlarla ilgili bilgisi olan var mı?tavsiyelerinizi bekliyorum yardımcı olurmusunuz?
bidunyamutluluk Keremino bu doktorları bilmiyorum malesef ben vitale de Ali Fuat beye yaptırdım 41 günlükken ama tanisaydim kesinlikle aksu aşır hastanesi var kent ormanın orda o hastanede bı doktor var fıtık için gittim öyle tanıştım ona yaptırırdım. İsmi Tolgay Çağdaş Karaveli ☺️
Keremino TugbaCesur Muzaffer zorluya karar vermiştik. ön muayeneye gittiğimiz de pipide eğrilik var gibi dedi 😞sünnetle küçük bir operasyon yapılacakmış 1 yaşından sonraya erteledik o yüzden şimdilik kaldı sünnet işi. Sünnetten önce mutlaka ön muayeneye gidin bence Gürsel ateş çok yoğun ön muayene yapmıyordu
TugbaCesur Keremino Geçmiş olsun. Hayirlisiyla hallolur takmayın kafanıza. Bizde Gürsel Ateş’e karar verdik. Bakalim inş doğru karar vermişizdir.
Esyagz Antalya Meydan Tıp hastanesi . Adil gökalp var ben haftaya yaptıracam .. yaptıranlar çok memnun kalmışlar. Fiyatida 400 tl sadece pipiyi uyusturuyorlarmis anne babada girebiliyormuş. Annemin komşuları yaptırmış ona çok memnun kalmışlar. Internette bak istersen
Keremino TugbaCesur teşekkür ederim umarım ameliyata gerek kalmaz. Sizinki de hayırlısı olsun sorunsuz atlatırsınız inş
Full Krsss biz iki ay once oglum 4 aylikken muzaffer zorluya yaptirdik. Bende cok arastirdim sonunda bu iki isim kaldi elimde ikisindende on bilgi aldim gursel ates cocugun fotosunu istiyor ona gore fiyat belirliyor bu bana samimi gelmedi. Fotosunu gonderdikten sonra ay ay yas yas sunnet fiyatlari gonderdi. Yapilacak olan islem ayni neden foyat degisiyordu anlamadim ve ona yaptirmadim. Muzaffer zorludan cok memnun kaldim oglum 4 aylik oldugu icin cok cabuk iyilesti doktor herseyi anlatti neyle karsilasacagimi neyle karsilasmamam gerektigini. Biz sorunsuz atlattik. Bir haftada hersey gecmisti. Gursel atesi bilmiyorum ama muzaffer zorlu cocugun dogal uykusunda yapti. 6 aya kadar lokal anesteziyle yapilabiliyormus. Umarim isinize yarar sormak istediginiz bisey varsa cevaplarim seve seve
Krsss Full bebek uyuyana kadar bekliyor musunuz? Bir de verdiği fiyattan ekstra bir şey istedi mi? Ya ben Gürsel Beyle telefonda konuştum biraz ukala geldi kararsız kaldım
Full Krsss uyuyana kadar bekliyor. Hatta benim oglum zor uyuyor iki defa uyuttum. Ekstra olarak giderken batticon ve fitil goruruyorsunuz ki onlarda sizin bir hafta boyunca kullanacaginiz seyler. Gursel atesle bizzat konusmadim bilemiyorum o yuzden
Keremino bidunyamutluluk biz yaptırdık sünnetimizi😊geldi geçti çok şükür 🙏 medikal parkta Hakkı İrgil var çocuk cerrahı ona yaptırdık ve çok da memnun kaldık. Biz bir yaşını beklemek zorunda kaldığımız için cerrahi müdahale ile oldu. Uyutarak sünnet biraz zor olurdu oğlum için.
toprak22 Keremino Merhaba, bizde covid yüzünden erteleyip durduk ama artık yaptırmak istiyoruz sünnetimizi. Oğlum 14 aylık, Hakkı beyin ismini çok duydum. Siz kaç aylık yaptırdınız ve memnun kaldınız mı? Bir de fiyat nasıldı? ☺️
Keremino toprak22 merhaba oğlum 1 yaşındaydı. Çocuklara karşı çok sevecen bir dr biz çok memnun kaldık. O zaman 1400tl idi ama biz yaptıralı 1 yılı geçti.
gizzzy35 Keremino Merhaba bende bugün sünnet için gittiğimde eğrilik olduğunu öğrendim. Cerrahi müdahale ile ameliyat olması gerekiyor dediler. Sizin süreç nasıl ilerledi ?