Prensoglum İlk kelimesini 11.ayda çıkaran bebekler var mı ki ya bebeğim 11.aydan gün alıyor hala bir kelime.yok sürekli anlamsız sesler var
Balporsugu Prensoglum ilk kelimesi baba ama Ali babanın çiftliğini dinlemekten😂😂 9 aylıktı. İlk anlamlı kelimesi addee oldu anne yani 😂 gözümün içine baka baka dedi. Şimdi en iyi bildiği kelime mama şu an 10.5 aylık
GoGirl Prensoglum biz 11. Aydan snr dedi hecelemede yapmadi bababa seklinde fln 1 yasina dogru anne dedi simdi 14 aylik 2 3 kelimesi var bilincli
bir_pasa_annesi Prensoglum oğlum 9 bucuk aylıktı Allah dedi ilk kez şimdi 2 gün sonra 11 aylık olacak hamme ver baba anniiiiieeee Allah diyo
Prensoglum GoGirl çok teşekkür ederim ya anne olmak zormus çok evham.yaoiyorum almış yapiyo müzik sesi duyunca da oynuyo kafa salliyo
aliismom Prensoglum 6 ayindan beri bababa diyor tabi bilinçsiz 😄 suan 9 ayligiz ve 8 ayindan beri yemek getirince veriyimmi diyorum ve ve diyor..😃 guu buu baba ve ve bu tip sesler ve kendi kendine biseyler diyor konusur gibi birde kizma sesi cikariyor iiiihhhhh yapıyor istemediği birseyi yaparsak🤭😄
Melindam Prensoglum İlk Bilinçli Kelimesi Tam 8 Aylıkken Baba Oldu. Eşimin Yüzüne Bakarak Baba Dedi. Halada Eşim Evdeyken Yanımızda Değilse Baba Der. Arada Acıkınca Mamma Diyor. Uykusu Gelincede Mem Mem Yapıyor. Emzirip Öyle Uyutuyorum Genelde Ondan Diye Düşünüyorum.