Ltfy Linamommg bunu bir arkadaşa da önerdim burda. Öncelikle geçmeyrn uzun süreli pişiklerin altında ne yattığını doktorunuzla görüşün. Eğer bezden şüpheleniyorsanız değiştirin. Benim kızımda gıda alerjisi geçmeyen pişik ve devamındaki belirtilerle baş gösterdi. Öncelikle kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama her bezini aldıktan sonra güzelce teniz su ve bezle silin yada yıkama imkanınız varsa yıkayın kutulayın ve bırakın kaşsın yarım saat 1 saat bezsiz. Ewet arada kaklar oluyor ama yıkanır tek pişiği geçsin. Bizim denemediğimiz kortizınlu kortizonsuz krem kalmadı. Çareyi doktorumun verdiği hamazinc ve mantazol kremi biyerdr karıştırdom ve her bezinde sürdüm hatta birazda mavi hametan ekledim içine çok şükür akşam farkettim ertesi gün akşama geçti. Birde dediğim gibi sık sık havalandırın poposunu.
Sumeyraas Kaka yaptıktan sonra poposunu yıka, güzel kurula sonra kremini sür. Bez değişimlerinde 2 3 dk hava aldır. Bi de bazı bezler bazı bebeklere alerji yaptığını okumuştum. Geçmezse kesinlikle doktorun önereceği bir krem kullanmanı tavsiye ederim.
Linamommg Ltfy doktor canesten ıle hamazınc yazmıstı dogdugunda onları karıstırım suruyorum popoda bır ay gecmıyor kırmızı olusmus
Ltfy Linamommg birde mantazol deneyin ama yarı kortizonşu gibi bir krem kortizon ststüsündr değil aöa içinde eser miktarda var. Bunu bilerek araştıtın isterseniz doktorunuza sorun ama bize iyi gekdi zarsrını görmedik. Hametan mavide çok iyi ben hala sürerim pişik olöasa bile. Günde 1 2 bezinde sürerim. Akşam yatmadan özellikle çişi teninebde çok temas etmesin sonuçta gece 1 kere değiştiriyoruö bezi gündüzckadar sık almadığım için son bezine sürerim çok iyi geliyor