derodunya kızım iki haftadır hasta simdi benimde burnum akıyor dün bogazım yanıyordu tahriş oldu sandım burun akıntısına ne yapabilirim ya
Portakal derodunya soda limon- limonlu ılık su- nane kekik limon karabiber- ballı süt ben bunları yaparım genelde
derodunya Saripapatyammm ilk uyanınca içerim hep bi tatlı kasıgı bugün de içtim inşAllah işe yarar ya limonluda deneyecegim
Saripapatyammm derodunya Limonlu bogaz tahrisi icin canim Bide emziriyorsun sanirim bitki cayi olarak ihlamur icebilirsin emzirirken Visk varsa burnunun onune , alnina , bogazina azicik sür nefesini acar
derodunya Saripapatyammm cold mix almıstım burun açması icin zencefil limon içecegim dün kusburnu ıhlamur rezene-kimyon içtim bitki çayı hergün içerim ama olacagı varmıs sanırım 🤧😔
Saripapatyammm derodunya Aynen olacagi varmis canim dikkat et bebegin tekrar hasta olmasin. Maskeyle ilgilen bebeginle. Gecmis olsun 🌸
derodunya Saripapatyammm oda halen hasta burnu tıkalı öksürügü var buhar yapıyorum prospan veriyorum o düzelsin de biz bari derdimizi biliyoruz onlar hic birsey yapamıyor ya 😣
Portakal derodunya ben bu saydıklarımin hepsini içiyodum emzirme döneminde 😊 ama sizi yanlış yönlendirmek istemem yinede
derodunya Portakal doğrudur canım içine alma mevzusu vardır ben ona inanırım saydıklarının bazılarının süte zararı var diye biliyorum(inanıyorum) ondan