arimbalim_248 Kızlar merhaba dün ilk defa kızıma şehriye çorbası verdim salçalı ama çok az koydum ev yapımı domates ve biber bi baktım az once kakasında pütürcükler var kırmızı acaba salçadanmı
Hilalse arimbalim_248 canım benim domates alerjen bir sebze bu yüzde domates ve içinde bulunduğu hiç bir şeyi verme bebeğine 1 yaşına kadar (çilek,bal,domates,patlıcan,tahin,inek sütü yumurta beyazı) bunlar aklımdaki yasaklar
Hilalse arimbalim_248 benim oğlum 7 ay 10 günlük ben hala öyle şehriye çorbası vermedim sebze çorbaları veriyorum değişik değişik akşamları, sabahları kahvaltıya lor yumurta sarısı avokado, öğlen muhallebi aklında bulunsun senin daha ikili üçlü püre denemelerini yapman lazım bu ay kahvaltıda meyveli yoğurt ver öğlen sebzeli yoğurt akşam sadece yoğurt 7. Ay başla bence öğünlere
Hilalse arimbalim_248 hıı anladım canım affedersin ben bilmeden yorum yaptım sen yasaklara dikkat et o zaman
arimbalim_248 Hilalse estagfurllah 🥰 haklısınız az da olsa denemek istedim çünkü ne yesek ağzını yalayıp duruyor içim gitti kendisinede az salçalı çorba yapmak istedim zaten bi çay kaşığı koymuştum bidaha koymayayım