AslanUras07 Arkadaşlar acil cevap verir misiniz? Bebeğim yaklaşık 60cm koltuktan düştü. Görmedim ağlamasına uyandım . Ağlaması geçti hafif bir ağladı. Şuna rutin hareketlerini yapıyor ama çok korkuyorum napmalıyum. Uyutmuyorum başka ?
Ahimess07 AslanUras07 2 saat uyutmayın bıngıldaginda bir değişiklik hissederseniz burundan kulaktan sıvı gelirse hareketlerinde değişiklik varsa gözlerinde kayma vs oluyorsa herhangi bir terslikte direk adile götürün
Busravebebegii AslanUras07 düştüğü yere dokununca ağlıyo mu acı hissediyo mu cok bilgim yok ama kusma gozlerde kayma kulaktan sıvı gelmesi gibi bi durumda korkmayın üzülmeyin bi süre daha unutmayın bence bekleyin
Mom076 AslanUras07 beim bebegim 4 aylıken düştü ıkı saat uyutmadım agladı düştügunde sonra durdu yane baya agladı ama kusma vs bısey yoktu sonra oynadım onunla uyumaması ıcın sureklı takıp ediyordum 1 hafta sonra bası sıstı doktoru cagırdım eve geldı guldu doktor dedı durumu gayet ıyı sısmesı gayet normal düştüğü ıcın morarmış ondan sısmıs ama kustugunda yada yada baska bısey fark edersenız hemen goturun acıle oglum kızımın kucağında merdınvenlerden zemıne dustu
AslanUras07 Busravebebegii çok teşekkür ederim görmedim neresi tam olarak değdi fakat fiziki muayene yaptım kendimce bir sıkıntı gözlemedim. Ağlamasıda acıdan değilde korkmuştu sanki. Ama anne yüreği korkuyor insan.
Akin17 Benim 1 yaşında bebeğim yataktan düşmüştü emzirmiştim kustu acile götürmüştük canım hemen emzirme kusarsa dikkat et hareketlerini gözlemle
AslanUras07 Akin17 hiç sormayın emzirdim biraz sonra altını değişirken az aktı amayanağından salya akar ya öyleydi. Her zaman olur öyle. Bir saati geçti uyutmuyorum artık iyice uykusu geldi oyalıyorum bakım.
DBaybars AslanUras07 Benim kızımı da eşim düşürmüştü, hemen doktora gitmiştik. Sizde gidin mutlaka, anlayamayacağınız ya da sinyal vermeyecek bir durum da olabilir. İnşallah birşeyi yoktur, bence kesinlikle bir doktor kontrolünden geçsin. Geçmiş olsun
AslanUras07 GUZGUZELI yok canım. Rutin hareketleri aynı bir sıkıntınyok. Doktora yazdım ona göre götüreceğim. Saat 04.55 gibi oldu uyutmuyorum. İyice uykusu geldi artık.
GUZGUZELI AslanUras07 bu iki belirti yoksa özellikle fışkırarak kusma yoksa bişi olmaz Allah’ın izniyle. Allah’ım korusun geçmiş olsun